ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Tres joves detinguts al Vendrell per robar a banyistes

També s'ha detingut a una altra persona que exhibia una navalla
El riuet de la platja de Coma-ruga, al Vendrell. | BP Diari

 

 

Cap de setmana amb molta feina per la Policia Municipal del Vendrell, amb diferents detencions que s'han fet entre el dijous 4 i el dissabte 6 de juliol. La més recent ha tingut lloc aquest passat dissabte a la tarda, quan els agents van detenir tres joves, un d'ells menor d'edat, que estaven fent furts a la platja de Coma-ruga. La policia va recuperar el material robat i ha aprofitat per recordar que cal tenir les pertinences vigilades quan es vagi a la platja, per prevenir els robatoris.

 

Exhibint una navalla pel centre del Vendrell

La policia local del Vendrell ha fet diverses detencions més aquests últims dies. El dijous a la tarda van interceptar un home que exhibia una navalla pel centre de la ciutat. Van ser els mateixos ciutadans els que van posar sobre avís a la policia, que va aconseguir interceptar l'individu, intervenir l'arma i denunciar-lo per una infracció de la llei de protecció i seguretat ciutadana.

 

Detingut per saltar-se un control a l'AP-7

Aquest mateix dissabte 6 de juliol, a última hora de la tarda, la policia va rebre un avís dels Mossos d'Esquadra per un vehicle que havia fugit d'un control a l'AP-7 i havia entrat al municipi del Vendrell. La policia vendrellenca va interceptar el vehicle, que portava plaques franceses, i va detenir el conductor, que va acabar sota custòdia dels Mossos d'Esquadra.

 

També relacionat amb el trànsit al municipi, la policia va haver d'atendre el dijous a la tarda un conductor que va patir un accident de trànsit i va sortir de la via. Segons els agents, l'home s'havia marejat i va perdre el control del vehicle. Sortosament, només es van produir danys materials, i l'home no va quedar ferit. Des de la policia recorden la importància d'estar hidratats amb temperatures elevades.  

 

També et pot interessar: