Joan Maria Triadó, en un ple d'aquest mandat.

Joan María Triado i Magí Pallarès, candidats de Convergents a Calafell i Sant Jaume

El partit també presenta candidatura al Vendrell i Cunit

El partit de l'exconseller de Justícia de la Generalitat Germà Gordó, Convergents, presentarà candidatura a quatre municipis del Baix Penedès a les eleccions municipals del mes de maig. Un cop ja conegudes les candidatures del Vendrell, amb Joan Maria Diu, i de Cunit, amb Xavier Salvadó, la formació ha donat a conèixer els seus caps de llista als ajuntaments de Calafell i Sant Jaume dels Domenys.

En ambdós casos, es tracta de vells coneguts de la política municipal d'aquestes dues poblacions. A Calafell, encapçala la candidatura Joan Maria Triadó, qui va ser alcalde del municipi en dos períodes, entre el 1987 i el 1999, i entre el 2003 i el 2005, i que durant l'últim mandat ha estat regidor de l'UAM a l'equip de govern. Triadó va entrar com a regidor l'any 1979 a Calafell, i només ha estat fora del consistori entre els anys 2007 i 2011. Ara es presenta amb la marca Convergents-Centrats (CNV).

Magí Pallarès, incombustible a Sant Jaume dels Domenys

A Sant Jaume dels Domenys, el candidat de Convergents és l'actual alcalde, Magí Pallarès, que es presentarà així al marge del seu partit de sempre, el PDeCAT. Un cop es va confirmar que el candidat dels neoconvergents a Sant Jaume seria Marc Palau, Pallarès es va desmarcar de la formació, i va anunciar que concorreria als comicis amb unes altres sigles. Finalment, aquestes seran les de Convergents. 

Joan Maria Diu, cap de llista de Centrats al Vendrell i president de Convergents al Baix Penedès, ha apuntat en l'acte de presentació de les candidatures que «la feina feta durant tots els anys passats» en aquests municipis els dona la confiança «d’assolir les alcaldies i moltes regidories, perquè ens presentem amb molta força i som el partit del seny, catalanista i sobiranista per fer governs forts». «L'endemà de les eleccions, aquells que vulguin pactar amb nosaltres sabran que no ens casarem amb ningú que sigui contradictori amb les nostres posicions, som flexibles i molt dialogants», ha remarcat Diu, afegint però que no pactaran «amb aquells que tinguin com a prioritat l'aplicació del 155 a Catalunya o que vulguin eliminar l'educació catalana concertada».


Comentaris