Txarango en una imatge promocional de la seva gira de comiat el 16 de desembre del 2019

Txarango no atura el ritme i anuncia un tercer concert a Calafell

El grup barceloní, que s'acomiada dels escenaris, ja ha esgotat les entrades per als xous del 19 i el 20 de juny | La nova actuació, el 21 de juny

Txarango no atura el ritme i ja ha anunciat un tercer concert a Calafell, dins la seva gira de comiat d’aquest 2020. Més enllà dels concerts dels dies 19 i 20 de juny, la banda barcelonina afegeix ara una nova actuació, el dia 21. Tots tres xous es faran a l’esplanada de l’avinguda del Vilarenc.

Finalment, Txarango ha decidit tirar endavant aquest nou concert, després d’exhaurir en molt poques hores totes les entrades inicialment previstes a Calafell. Les dues actuacions programades originalment han venut un total de 5.000 localitats.

Èxit total

L’Ajuntament de Calafell, col·laborador d’aquest esdeveniment musical, considera «molt positiva» la reacció el públic i no ha dubtat en afirmar que, si el tercer concert funciona igual de bé, «tot plegat serà un dels èxits més importants de tots els temps al nostre municipi, en matèria musical».

La gira, l’última de Txarango, serà ben especial i és per això que tots els concerts es faran en una carpa de circ amb capacitat per a 2.500 persones. Al voltant de la instal·lació, a l’aire lliure, hi haurà també música, exposicions, gastronomia o zones de descans, entre d’altres activitats. El recinte, precisament, obrirà a les 19.00 hores i el concert serà a les 21.30 hores. Després, la festa seguirà amb Dj’s.

També et pot interessar


Comentaris