Veïns dels Masos de Coma-ruga denuncien els problemes que els causa un abocador d'obres

Són residents del carrer de la Via Làctia, a la part alta dels Masos
El carrer de la Via Làctia dels Masos de Coma-ruga. | BP Diari

 

Veïns del carrer de la Via Làctia dels Masos de Coma-ruga han denunciat a Televisió el Vendrell els problemes que els causa un abocador d'obres que tenen darrere els seus habitatges. Segons han explicat els veïns, quan hi ha episodis de pluja, l'aigua arrossega la terra de l'abocador, que els entra a les seves residències, tant als patis com als soterranis. El problema afecta sis veïns d'aquest carrer, situat a la part més alta dels Masos de Coma-ruga.

 

La situació l'han fet saber en diverses ocasions a l'Ajuntament del Vendrell, i el grup municipal de Sí Se Puede ha decidit fer aquesta protesta als mitjans com a última opció abans de procedir a fer una denúncia als jutjats. Òscar Blasco, portaveu del partit lila al consistori, també ha lamentat que els solars de la zona estan descontrolats, i la massa forestal envaeix els habitatges i la zona de residència. Des del consistori han respost a TV el Vendrell que estan fent un informe sobre el tema, on es detallaran les mesures que cal prendre per solucionar-ho.

 

Roses de ceràmica pel projecte Fem Pinya

Per altra banda, alumnes del grup d'adults de l'Aula de Ceràmica del Vendrell han fet unes roses de ceràmica que tenen un objectiu solidari. Amb la seva venda es volen recollir fons pel projecte Fem Pinya que impulsa la colla castellera dels Nens del Vendrell, per donar suport a les beques menjador. Les roses es començaran a vendre el 18 d'abril, a un preu de vuit euros, a la regidoria de Cultura, i l'Oficina de Turisme de Coma-ruga.

 

Durant la Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, també hi haurà una parada davant de la Biblioteca Pública Terra Baixa, on es vendran llibres editats per l’Ajuntament del Vendrell. De la mateixa manera, també es podran reservar a través del correu electrònic art@elvendrell.net o a través de les xarxes socials del Vendrell.

 

També et pot interessar: