El Vendrell ja té a punt la 14a Setmana de la Gent Gran

Caminades, xerrades, espectacles i un dinar de germanor, entre les activitats programades

 

Gent gran ballant a un casal | Cedida

 

 

El Vendrell es prepara per a una nova edició de la Setmana de la Gent Gran, que enguany tindrà lloc entre els dies 16 i 21 de setembre. En la seva 14a edició, el programa d'activitats ofereix un ventall important d'opcions per la gent gran del municipi, com ara caminades, xerrades, espectacles i un dinar de germanor. Alguns dels actes necessiten inscripció prèvia, que es pot fer fins al 5 de setembre a l'Àrea de Gent Gran, a l'Esplai del Tívoli o a les diferents associacions de gent gran del municipi.

 

La setmana s'obrirà el dilluns 16 amb una caminada popular que sortirà del monument als castellers del Vendrell, passarà per Mon La Bassa, el camí d'Edèn Park i acabarà a la plaça del Mercat. La sortida inclou una visita a la reserva d'animals de Mon La Bassa i un esmorzar gratuït. Una altra proposta seran les xerrades sobre 'Què cal saber de l’insomni', a càrrec de la farmacèutica Carme Mestres.

 

Xerrades a les assocacions de gent gran

Aquestes es faran el dimarts 17 de setembre a l'Associació de Gent Gran el Tancat, el dimecres 18 de setembre a l'Associació de Gent Gran del Vendrell (Tívoli), el dijous 19 de setembre a l'Associació de Jubilats i Pensionistes dels Barris Marítims (Coma-ruga) i el 26 d'octubre a l’Associació de Gent Gran del Vendrell (Tívoli). Totes es fan a les onze del matí i són gratuïtes. Ja el divendres 20 de setembre, a les 17.00 hores i a l’Associació de Gent Gran del Vendrell (Tívoli), es realitzarà un espectacle de 'playback' a càrrec del grup Cel Obert de Torredembarra.

 

Ell dissabte 21 de setembre hi haurà el dinar de germanor en un restaurant d’Alcover. La sortida serà a les 12.30 hores, des del monument als castellers, i la tornada serà a les 19.00 hores. El preu del dinar i de l’autocar és de quinze euros i és necessari fer inscripció prèvia. La Setmana de la Gent Gran del Vendrell està organitzada per l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell en col·laboració amb les quatre associacions de gent gran del municipi.