El Vendrell comença les seves primeres activitats de Nadal

Una exposició i un taller monogràfic, aquest mes de novembre

Un cop passat el cap de setmana de Tots Sants, el Vendrell s'encamina ja cap a les festes de Nadal, amb les primeres activitats relacionades amb aquestes festivitats que es fan aquest mateix mes de novembre. Entre elles destaca l'exposició nadalenca que hi haurà al primer pis del Centre Cívic l'Estació entre els dies 6 i 25 d'aquest mes. Una mostra impulsada per tres vendrellenques que han aportat les seves obres, Esperanza Medina, Verònica Navarro i Laura Rivero.

L'exposició aplega més de 50 obres amb una gran varietat de treballs, des de quadres i caixes, fins a arbres nadalencs, mobles restaurats, peces de ganxet o decoració de Nadal. Un treball casolà i cuidat al detall de tres persones que ocupen el seu temps lliure en els treballs manuals i que exposen per primera vegada en públic la seva obra. L'horari per visitar la mostra és de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 21.00 hores, al primer pis del Centre Cívic l'Estació.

Monogràfic de Nadal a l'Aula de Ceràmica

Una altra activitat relacionada amb el Nadal que ja s'ha anunciat al Vendrell, és el monogràfic que es farà el dissabte 23 de novembre al matí a l'Aula de Ceràmica, de les deu a les dues del migdia. La professora i ceramista Inga Freitas conduirà aquesta activitat, amb la qual s'ensenyarà com fer un llum nadalenc de porcellana de paper. El taller està adreçat a famílies amb infants a partir dels cinc anys, que s'hauran d'acompanyar d'un membre de la família més gran de divuit anys.

Les places estan limitades a un màxim de 26 persones i el monogràfic es durà a terme si hi ha un mínim de vuit inscrits. El preu del taller és de 20 euros per família, comptant les dues persones. Per als alumnes de l'Aula de Ceràmica, el preu és de 15 euros. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic art@elvendrell.net o del telèfon 977 66 56 84, fins a acabar les places.


Comentaris