El Vendrell acull el 8è Torneig Cruyff Court en un camp totalment renovat

El torneig solidari de la Cruyff Foundation se celebrarà el dissabte 9 de març

El pròxim dissabte, 9 de març, la capital del Baix Penedès acollirà la vuitena edició del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions El Vendrell; un esdeveniment esportiu que comptarà amb l'estrena del recentment remodelat camp de futbol Cruyff Court de Mas d'en Gual.

En aquest torneig, els equips femenins i masculins de les escoles del Vendrellcompetiran per aconseguir el passi a les semifinals de la competició, que se celebraran a Reus al mes de maig; juntament amb els equips classificats de Vilanova i la Geltrú, Mollerussa i Sant Guim de Freixenet. Finalment, i com cada any, els guanyadors de les semifinals aniran a la fase final que, com cada any, es farà a Igualada, al mes de juny.

El nou camp de futbol a Mas d'en Gual

El passat mes de desembre, l'Ajuntament del Vendrell va arribar a un acord amb la Fundació Cruyff per remodelar la pista poliesportiva de Mas d'en Gual. El complex esportiu comptarà amb la instal·lació de gespa artificial i es rehabilitarà la tanca perimetral, en una intervenció que es preveu es finalitzi aquest mes de febrer.

El cost de la remodelació és de 46.454,42 euros, en una aportació íntegra de laFundació Cruyff.

Ronald Koeman en una de les edicions de Cruyff Court | Cruyff Foundation

Projecte Cruyff Court

El Projecte de Cruyff Courts s'emmarca en la voluntat de la Fundació Cruyff de facilitar àrees de joc segures que animin nenes i nens a jugar a l'aire lliure i de manera gratuïta. Un lloc de trobada on infants i adolescents coneguin la importància de la unió, de fer amistats, de descobrir el seu propi talent i d'aprendre a guanyar i a perdre.

Tot plegat una iniciativa que va molt més enllà de l'esport i que cerca promocionar valors entre els joves i els nens més desafavorits de ciutats i barris d'arreu del món.

Et pot interessar:


Comentaris