Actuacions en voreres del Francàs.

El Vendrell amplia en 85.000 euros el pressupost per a fer millores a les voreres

El consistori també preveu canviar els ressalts de goma i metàl·lics per uns altres d'asfalt

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat una ampliació del pressupost per a la renovació de les voreres del municipi, amb 85.000 euros addicionals que s'han inclòs als comptes del 2021. El consistori fa més d'un any que va començar un pla per renovar diverses voreres que es trobaven en mal estat.

Amb aquesta aportació extraordinària s'actuarà sobre un nou tram del carrer de les Roquetes i als carrers de la Gavina i de Vilafranca, de Coma-ruga. També es pavimentarà el passeig Marítim entre la plaça dels Germans Trillas i l'avinguda de la Generalitat de Catalunya.

Vorera de la plaça dels Germans Trillas

El regidor de Via Pública, Alfons Herrera, ha apuntat també que s'està treballant a la vorera nord de la plaça dels Germans Trillas. Aquesta vorera, que quedava fora del FEDER, s'ampliarà i es pavimentarà amb la mateixa rajola que hi ha a la nova plaça. Després de l'estiu, es farà el mateix a l'avinguda del Balneari.

Nous ressalts d'asfalt

Per altra banda, Herrera ha avançat que també s'ha decidit fer canvis en els elements reductors de velocitat que hi ha als carrers. La idea és anar substituint periòdicament els ressalts de goma i metàl·lics per posar-ne uns de nous d'asfalt, que acústicament són menys molestos. Això ja s'ha fet a la zona del Sanatori i està previst fer-ho també a l'avinguda Palfuriana i a diversos carrers del Francàs i el Tancat.