El Vendrell amplia les visites culturals dels dilluns al Museu Àngel Guimerà

Les dues últimes jornades tindran una sessió extra
Una de les activitats que es fan a 'Els dilluns al Màg'. | Ajuntament del Vendrell

 

La bona rebuda que ha tingut l'activitat cultural 'Els dilluns al Màg' que s'ha fet durant el mes de juliol i agost al Vendrell ha animat a la regidoria de Cultura a ampliar aquesta oferta. Aquestes activitats culturals que tenien lloc en el marc del Museu Àngel Guimerà han comptat amb una molt bona assistència d'espectadors, amb el qual les dues últimes propostes (els dies 19 i 26 d'agost) tindran una sessió extra, a les deu de la nit.

 

Aquestes activitats són la visita teatralitzada de 'Maria Rosa', a càrrec de la companyia Amelie Produccions (19 d'agost), i l’espectacle 'Terra baixa en essència', de l’actor Jordi Mateu (26 d'agost). Ambdues ja havien exhaurit les localitats, amb el qual s'ha decidit ampliar l'oferta amb una sessió més. El preu dels espectacles és de cinc euros per persona i les entrades es poden adquirir a la regidoria de Cultura, o al correu electrònic elvendrell.elsmuseus@elvendrell.net.

 

El Museu Deu uneix natura i art

Dins l'àmbit cultural, el Museu Deu del Vendrell organitza aquest dissabte 17 d'agost un taller gratuït per a infants d'entre quatre i vuit anys que està relacionat amb l'exposició de l'artista Sergi Quiñonero. Els participants sortiran al jardí per interactuar amb el medi ambient i agafar materials naturals que els inspirin i emocionin a l’hora de crear la seva pròpia obra d’art. El taller començarà a les sis de la tarda i durarà aproximadament una hora, amb places limitades.

 

Concert del Cosmos Quartet

Per altra banda, el Museu Pau Casals segueix aquest dissabte 17 d'agost amb el cicle Música als Jardins, que tindrà l'actuació del Cosmos Quartet, un quartet de corda integrat per Helena Satué, Bernat Prat, Lara Fernández i Oriol Prat. A partir de les 19.30 hores presentaran el projecte 'Llums i ombres', un programa que vol copsar l'evolució i els grans canvis que la música clàssica occidental ha experimentat des del segle XVIII fins al segle XX.

"Protesta dels viticultors contra el baix preu del raïm" "La Fiscalia apunta al mal estat d'una línia elèctrica com a causa d'un incendi a Albinyana el 2016"