El Vendrell posa en marxa una app per saber l'estat de les platges

Es pot saber l'ocupació de les platges i l'estat de la mar
El Vendrell ja té una app per consultar l'estat de les platges. | BP Diari
 

L'aplicació de telèfon mòbil 'eV ALERTA' del Vendrell ja incorpora des de fa uns dies una pestanya mitjançant la qual es pot consultar l'estat de les platges del municipi. Segons ha explicat la regidora de Platges, Bàrbara Peris, l'aplicació permet saber quin és l'estat de la mar, amb la bandera que oneja a cada platja, i també quin nivell d'ocupació hi ha cada zona. L'app divideix el litoral del Vendrell en un total de set zones i se'n fa càrrec Rescatadores, l'empresa de socorrisme.

 

Bona ocupació de les platges

Peris ha explicat també que, en aquestes dues primeres setmanes de la temporada d'estiu, l'ocupació de les platges està sent bona, i que no hi ha hagut problemes d'aglomeracions. Les diferents platges del municipi incorporen panells informatius on es remarquen les mesures de seguretat que cal seguir, com ara mantenir la distància entre grups i usar la mascareta quan s'arriba i quan es marxa. Les dutxes, aquest estiu, no funcionaran, per reduir el risc de contagi

Atenció amb els menuts

Fins ara, la situació més complicada que s'ha viscut a les platges del municipi va ser la intervenció que es va haver de fer aquest dilluns a la tarda per salvar un home que s'estava ofegant a Coma-ruga. Va ser traslladat a l'Hospital amb pronòstic reservat. Bàrbara Peris també ha apuntat que els socorristes han hagut de treure diversos menors de l'aigua per la distracció dels seus pares, una cosa que passa sovint «a la zona del riuet», ha lamentat. 

"Tornen les Ballades d'Estiu del Vendrell, amb totes les mesures de seguretat" "Bona iniciativa: Donació de l'activitat de Reiki de l'Arboç als Serveis Socials"