GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU√ć i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not√≠cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Vendrell i Calafell bloquejaran accessos per evitar arribades durant la Setmana Santa

Es posaran blocs de formigó en carrers i camins secundaris
La policia de Calafell ja ha posat 150 den√ļncies per no respectar el confinament. | Ajuntament de Calafell
 

Els ajuntaments del Vendrell i Calafell ja han comen√ßat a treballar en el dispositiu policial per evitar que hi hagi despla√ßaments a les segones resid√®ncies amb motiu de la Setmana Santa. Tot i que les ordres de no moure's de casa s√≥n clares, l'√ļltim cap de setmana encara s'han detectat vehicles que feien aquests despla√ßaments cap a segones resid√®ncies

 

Per tal de controlar millor la situaci√≥ durant la Setmana Santa, els dos consistoris han anunciat que bloquejaran diferents carrers i camins secundaris per evitar que hi hagi arribades. ¬ęPosarem barreres de formig√≥ en diferents accessos a nuclis que s√≥n m√©s apartats, com el Roman√≠ o el Franc√†s, d'aquesta manera mirarem de fer colls d'ampolla per evitar que es filtrin vehicles¬Ľ, ha explicat a aquest mitj√† l'alcalde del Vendrell, Kenneth Mart√≠nez.

 

Controlar camins rurals i carrers secundaris

El mateix es far√† a Calafell. L'alcalde del municipi, Ramon Ferr√©, ha apuntat en una entrevista a Calafell.tv que es posaran obstacles de formig√≥ en camins secundaris i accessos que s√≥n ¬ęm√©s dif√≠cils de controlar¬Ľ. Ferr√© ha especificat que el dispositiu es far√† en alguns carrers de la trama urbana o en camins rurals que estan vinculats a la mateixa trama urbana. El dispositiu als dos municipis estar√† actiu ja des d'aquest divendres 3 d'abril, i es mantindr√† durant tota la Setmana Santa.

 

Els dos cossos policials estaran en contacte permanent amb els Mossos d'Esquadra, per coordinar b√© els diferents controls que es faran. La policia catalana √©s l'encarregada de vigilar els accessos a trav√©s de les autopistes i les carreteres principals. La policia local del Vendrell va informar aquest passat dilluns que les den√ļncies per no respectar el confinament s'havien disparat durant la segona setmana, amb 133 multes posades. La setmana anterior havien estat 41.