El Vendrell i Calafell bloquejaran accessos per evitar arribades durant la Setmana Santa

Es posaran blocs de formigó en carrers i camins secundaris

Els ajuntaments del Vendrell i Calafell ja han començat a treballar en el dispositiu policial per evitar que hi hagi desplaçaments a les segones residències amb motiu de la Setmana Santa. Tot i que les ordres de no moure's de casa són clares, l'últim cap de setmana encara s'han detectat vehicles que feien aquests desplaçaments cap a segones residències

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Per tal de controlar millor la situació durant la Setmana Santa, els dos consistoris han anunciat que bloquejaran diferents carrers i camins secundaris per evitar que hi hagi arribades. Â«Posarem barreres de formigó en diferents accessos a nuclis que són més apartats, com el Romaní o el Francàs, d'aquesta manera mirarem de fer colls d'ampolla per evitar que es filtrin vehicles», ha explicat a aquest mitjà l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez.

Controlar camins rurals i carrers secundaris

El mateix es farà a Calafell. L'alcalde del municipi, Ramon Ferré, ha apuntat en una entrevista a Calafell.tv que es posaran obstacles de formigó en camins secundaris i accessos que són Â«més difícils de controlar». Ferré ha especificat que el dispositiu es farà en alguns carrers de la trama urbana o en camins rurals que estan vinculats a la mateixa trama urbana. El dispositiu als dos municipis estarà actiu ja des d'aquest divendres 3 d'abril, i es mantindrà durant tota la Setmana Santa.

Els dos cossos policials estaran en contacte permanent amb els Mossos d'Esquadra, per coordinar bé els diferents controls que es faran. La policia catalana és l'encarregada de vigilar els accessos a través de les autopistes i les carreteres principals. La policia local del Vendrell va informar aquest passat dilluns que les denúncies per no respectar el confinament s'havien disparat durant la segona setmana, amb 133 multes posades. La setmana anterior havien estat 41.