INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

El Vendrell i Calafell reforcen la presència policial per les festes de Nadal

El dispositiu Grèvol se centra en el control de furts i robatoris a les zones comercials
Policies locals patrullant per Calafell Platja. | Ajuntament de Calafell
 

Les festes de Nadal són dies de molta afluència de ciutadans a les zones més cèntriques i comercials dels municipis. Com és habitual els últims anys, els cossos policials reforcen els efectius al carrer en les zones més concorregudes, amb l’objectiu d’evitar furts i robatoris aprofitant l’elevada concentració de persones. El Vendrell i Calafell són dos dels municipis en els quals s'han posat en marxa actuacions especials.

 

Un d'aquests dispositius que s’activa durant el Nadal és el Grèvol, un patrullatge conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal que es fa pels eixos comercials. En el cas del Vendrell, aquestes patrulles no són mixtes, sinó que estan compostes per una parella de Mossos i una parella de policies locals, que fan les patrulles per les zones comercials. També hi ha una vigilància especial als polígons industrials, en un dispositiu que dura un mes, des del pont de principis de desembre fins al dia de Reis.

 

Reforç de la policia local a Calafell

A Calafell, la policia local també ha engegat una campanya de prevenció i seguretat que estarà activa fins a Reis, reforçant la presència d’agents a les zones comercials. En aquests dispositius es mira de tenir un contacte directe amb els comerciants, perquè aquests els aportin com més informació millor. Detectar l’ús de bitllets falsos és un altre dels objectius en aquestes dates. Per aquest motiu, des dels cossos policials es recomana als comerciants extremar les precaucions, especialment quan hi hagi molta gent a l’establiment.

 

A la resta de ciutadans, des de la policia de Calafell demanen vigilar bé les bosses, carteres o moneders, i desconfiar del contacte físic amb persones que siguin desconegudes. La col·laboració ciutadana és un aspecte clau per incrementar la seguretat i prevenir els riscos durant aquests dies intensos.

Més notícies de la categoria Baix Penedès