El Vendrell porta la capitalitat de la cultura catalana a casa

El Temporada ha suspès tota la programació del mes d'abril

L'emergència sanitària creada per l'expansió del coronavirus ha comportat que el Vendrell hagi vist aturats els actes amb motiu de la capitalitat de la cultura catalana, que la ciutat celebra aquest any 2020. Amb la intenció de mantenir viva la cultura en aquesta època de confinament de la població, des d'aquesta àrea han anunciat una iniciativa perquè «cada llar esdevingui un agent cultural».

 

Així, a través de les diferents xarxes socials relacionades amb aquest esdeveniment, des del consistori s'aniran descobrint equipaments, espais, obres i moments destacats de la cultura vendrellenca. La voluntat és fer arribar als ciutadans «tota l'oferta cultural de la ciutat», sense necessitat de sortir de casa. L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha engegat una iniciativa similar aquests dies, relacionada amb la història i el patrimoni local

 

Suspesa la programació d'abril del Temporada

L'allargament de l'estat d'alarma fins, com a mínim, el dia 11 d'abril ha comportat que s'hagi anunciat la suspensió de diferents actes culturals al Vendrell. És el cas de les dues primeres entrevistes de la iniciativa 'Com a casa', que condueix la periodista Gemma Ventura. Es tracta d'un seguit d'entrevistes a personalitats culturals destacades del país, que es fan en el marc de la capitalitat de la cultura catalana. De moment han quedat suspeses les que s'havien de fer a Lluís Soler (24 de març) i Marina Rossell (7 d'abril).

 

De la mateixa manera, l'Ajuntament del Vendrell ha anunciat la cancel·lació de la programació d'abril del Temporada. En total s'han suspès set actuacions que s'havien de fer al Teatre Àngel Guimerà, l'Auditori del Tívoli i l'Auditori Pau Casals. Entre els espectacles suspesos hi ha l'obra de teatre 'Solitud' o el concert de Chicuelo y Mezquida.

 

Des del consistori han apuntat que a tothom que tingui entrades pels espectacles cancel·lats se'ls farà la devolució de l'import. Els que les van adquirir on-line ho rebran de forma automàtica, mentre que els que ho hagin fet presencialment han d'enviar un correu electrònic a l'adreça hola@temporada.cat o trucar al telèfon 977 68 34 68.

Més notícies de la categoria Baix Penedès