El Vendrell ja té el seu conte per pintar els elements de la Festa Major

Les il·lustracions han estat fetes per Jordi Pellicer
Els administradors de Santa Anna i Eva Serramià, amb el conte de la Festa Major. | BPDiari

 

Els administradors de Santa Anna han presentat aquest dijous 20 de desembre un conte perquè es puguin pintar els diferents elements de la Festa Major del Vendrell. El llibret ha estat presentat a la plaça Nova, davant l'arbre de Nadal, i ja es pot comprar des d'aquest mateix cap de setmana a les diferents llibreries de la ciutat o a la parada que els administradors de Santa Anna tindran al Mercat de Nadal que es fa dissabte i diumenge a la Rambla. El seu preu és de cinc euros.

Les il·lustracions del conte són obra de Jordi Pellicer, i s'hi poden trobar els diferents balls de cultura popular locals o les bèsties de foc, els quals es poden pintar. A l'interior del llibret es pot trobar un accés a una direcció web en la qual es poden veure els diferents elements de cultura popular del Vendrell, per veure els seus colors originals i pintar-los seguint aquest patró. El conte és un element més mitjançant el qual els administradors volen promocionar la festa i recollir fons per la mateixa.

La panera dels administradors

Fa tot just dues setmanes ja es va presentar en societat la panera dels administradors, confeccionada per productes que han estat donats pels comerços del Vendrell. Els administradors han posat a la venda un total de 1.000 butlletes, que van relacionades amb els tres últims números de la Grossa de Cap d'Any del dia 31 de desembre. A la panera s'hi poden trobar dinars, sopars, esmorzars, vals de descompte, roba, menjar, videojocs i molts altres elements. Tota la panera està valorada en 1.500 euros.

Les butlletes també es podran aconseguir al Mercat de Nadal de la Rambla aquest cap de setmana. La panera es va presentar junt amb un vídeo que és una paròdia de la pel·lícula 'Scream'. Els administradors de la Festa Major 2019 del Vendrell són Maria Benedicto, Valentí Usón, David Merino, Encarni Rodríguez, Edgar Toldrà i Cristina Aymerich.

"ALERTA: Atropellen una persona al Vendrell" "Així serà el centre de Coma-ruga després de les obres del FEDER"