Un vial amb diverses dosis de la vacuna contra el coronavirus a la mà del personal sanitari

El Vendrell fa una crida a la gent més gran de 80 anys a vacunar-se de la Covid

També s'ha començat a citar a la franja d'edat d'entre els 70 i els 79 anys

La vacunació contra la Covid-19 segueix accelerant-se i aquest dimarts 13 d'abril l'Ajuntament del Vendrell ha fet una crida perquè les persones de més de 80 anys que encara no s'hagin vacunat demanin cita prèvia com més aviat millor.

Ho poden fer trucant al telèfon 977 66 77 03 o anant presencialment al CAP-I del Vendrell, en horari de 08.00 a 20.00 hores. Actualment, a l'ABS del Vendrell —que inclou Albinyana, Bellvei, Santa Oliva i la Bisbal— hi ha un 85.7% de persones més grans de 80 anys amb la primera dosi posada, i un 20% amb la segona dosi.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La regidora de Salut, Montse Martín, ha recordat que totes aquelles persones que tinguin alguna dificultat per desplaçar-se al punt de vacunació «poden trucar a la Creu Roja al telèfon 977 66 11 41 per sol·licitar un servei de transport».

Comença dels 70 als 79 anys

De la mateixa manera, la regidora ha anunciat que aquesta setmana han arribat 1.398 dosis de vacunes Pfizer, cosa que permet començar a vacunar a les persones d'entre 70 i 79 anys. Aquesta setmana ja s'han citat unes 4.000 persones d'aquesta franja per rebre la primera dosi al Vendrell i Coma-ruga. La Xarxa Santa Tecla està incorporant l'opció de poder demanar cita prèvia de vacunació a la web citacio.xarxatecla.cat.

Per altra banda, des del consistori han apuntat que, a partir d'aquesta setmana, hi haurà dos únics punts de vacunació al Vendrell, que són els esplais de gent gran del Tancat i de Coma-ruga. Als consultoris dels altres municipis de l'ABS només es continuaran posant les segones dosis.