El lema de la nova campanya turística del Vendrell 2020.

El Vendrell mostra la seva particular «arcàdia» en la nova campanya turística

La capital del Baix Penedès es presenta com el territori ideal pel turisme «tranquil»

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat aquest dijous 18 de juny la nova campanya turística per l'estiu del 2020, amb la qual es vol començar a remuntar el vol després del cop que han suposat els tres mesos d'estat d'alarma per l'economia local. Sota el lema de 'El Vendrell, t'estima!', la campanya vol arribar a tots aquells que busquen «tranquil·litat, aire lliure, salut i pau», en paraules de l'alcalde de la ciutat, Kenneth Martínez.

L'«Arcàdia» del Vendrell

Un dels punts destacats de la campanya és un espot promocional en el qual es mostren alguns dels indrets més destacats del municipi. La regidora de Cultura, Sílvia Vaquero, s'ha referit a tots aquests espais fent un símil amb «l'arcàdia», una regió de l'Antiga Grècia, ubicada al Peloponès, que amb el temps ha adquirit la connotació de lloc paradisíac

L'espot, amb música del grup Buhos, ha estat elaborat per Xavier Mitjans, i mostra llocs com Sant Vicenç de Calders, les platges, la Vil·la Casals, el jardí de la Fundació Apel·les Fenosa, les vinyes del municipi o les Madrigueres. «Ara cal que tots siguem bons ambaixadors del Vendrell», ha remarcat Vaquero. La regidora de Platges, Bàrbara Peris, ha recordat que després dels mesos tan complicats que s'han viscut, ara ha arribat el moment d'impulsar el sector turístic del Vendrell. 

La campanya s'ha presentat a la Vil·la Casals, amb la presència de diferents agents de l'àmbit turístic del municipi. El lema de la campanya no es queda només amb el Vendrell, sinó que també remarca la importància de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.


Comentaris