El Vendrell ajorna un dia l'acte d'encesa de les llums de Nadal pel mal temps

L'acte es farà el dijous 5 de desembre, a les sis de la tarda

 

Imatge d'arxiu de la plaça Vella amb els llums de Nadal. | BP Diari
 

El Vendrell ha ajornat un dia l'acte d'encesa de l'enllumenat nadalenc pel mal temps. Tot i que inicialment estava previst per aquest dimecres 4 de desembre, finalment es farà el dijous dia 5 a partir de les 18.00 hores a la plaça Vella. L'encesa de les llums de Nadal vindrà acompanyat d'un espectacle de 'mapping' que es farà a la façana de l'Ajuntament del Vendrell. Aquest mateix 'mapping' es repetirà el dissabte 14 de desembre a partir de les 18.30 hores. 

 

A més a més, aquest dijous a la tarda també hi haurà a la plaça Vella xocolatada per tothom que s'acosti, tot i que finalment s'ha hagut d'anul·lar la cantada de nadales de la coral Els Acords de l'Escola Pau Casals, pel canvi de data. La il·luminació de Nadal estarà encesa al Vendrell i a les entrades dels diferents nuclis fins al 6 de gener del 2020. 

 

Actes previs des del divendres 29 de novembre

Els actes previs a les festes de Nadal al Vendrell s'enceten aquest divendres 29 de novembre quan, coincidint amb el Black Friday, es farà l'encesa de la il·luminació del gran arbre de Nadal, que enguany es posarà a la Rambla. Entre els diferents actes organitzats per Comerç del Vendrell, en col·laboració amb el consistori, destaca el Mercat de Nadal que hi haurà a la mateixa Rambla del 16 al 23 de desembre

 

El 21 de desembre es farà la representació de l'espectacle 'Somnis de Nadal', al parc que hi ha a l'inici de la carretera de Sant Vicenç, a partir de les 11.00 hores. Aquest mateix dia a la tarda, en aquest cas a la plaça Nova, es farà la cinquena Trobada de Tions, organitzada per l'Àliga del Vendrell. El Pare Noel, per la seva part, recollirà les cartes dels més menuts els dies 21, 22 i 23 de desembre, a diferents indrets de la ciutat.