Junts pel Vendrell, encetant la campanya de les municipals 2019.

El Vendrell enceta dues setmanes de campanya amb l'enganxada del primer cartell

Tretze partits inicien la cursa cap a l'alcaldia de la capital del Baix Penedès

La campanya per a les eleccions municipals 2019 ja està en marxa. Les diferents candidatures que aspiren a l’alcaldia de l’Ajuntament del Vendrell han encetat la cursa electoral aquest divendres 10 de maig a les 0.01 hores, amb la tradicional enganxada del cartell. Aquest és un acte simbòlic, però que gairebé cap formació es vol perdre. Els equips de les diferents formacions han començat a omplir la ciutat de cartells i pancartes amb el lema de campanya.

 

El PSC renova el seu candidat i estrena Kenneth Martínez, però ha seguit amb la seva tradició de fer l’acte a la plaça Pep Jai, símbol del socialisme vendrellenc. També simbòlic ha estat el lloc escollit per la coalició d'ERC i Som Poble, el nou carrer de l'1 d'Octubre. Allà han construït un cartell amb diferents capses que s'ha acabat convertint amb un monòlit. També han mirat de ser originals Ara el Vendrell, projectant un vídeo amb una cançó per a la campanya, a la placeta del carrer Major.

ERC i Som Poble han fet una construcció per mostrar el cartell de la campanya.
ERC i Som Poble han fet una construcció per mostrar el cartell de la campanya. | BP Diari

 

La Rambla, centre neuràlgic de l'inici de campanya

Junts pel Vendrell, per la seva banda, ha optat per fer la primera enganxada al capdamunt de la Rambla. També a la Rambla han fet aquest acte formacions com Centrats, Somi el Vendrell i Pel Vendrell Primàries, mentre que el PP ho ha fet a la plaça Vella. Altres partits han mirat de sortir de la zona més cèntrica, com és el cas de Podem (a la plaça de Ca l'Escori), Ciutadans (davant el CAP) o l'AVP de les Platges, que ha optat per la zona marítima. Partits com Vox o Izquierda en Positivo han descartat fet aquesta primera enganxada del cartell.

Els membres de Centrats, amb el cartell de la campanya del Vendrell.
Els membres de Centrats, amb el cartell de la campanya del Vendrell. | BP Diari

 

Les municipals d’aquest 2019 són de rècord al Vendrell, amb un total de tretze formacions que hi concorren. Cap altre municipi a la demarcació de Tarragona arriba a aquesta xifra. Els que a priori surten amb més opcions de ser la formació més votada són el PSC, Ciutadans i la coalició d’ERC i Som Poble, tot i que les previsions són sempre complicades. El 26 de maig se sabran els resultats.

Enganxada d'un cartell d'Ara el Vendrell.
Enganxada d'un cartell d'Ara el Vendrell. | BP Diari

 

També et pot interessar:

L'AVP Platges ha fet l'acte a Coma-ruga.
L'AVP Platges ha fet l'acte a Coma-ruga. | Facebook AVP

 


Comentaris