GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Vendrell finalitza les obres de millora del camí del Romaní

També s'ha millorat el ferm a l'avinguda Imperial Tarraco
El camí del Romaní de Sant Salvador ja està arranjat. | Ajuntament del Vendrell

 

El Vendrell ha finalitzat dues actuacions de millora que s'han fet als nuclis marítims, just quan comença la temporada d'estiu. Una d'elles ha estat l'arranjament del camí del Romaní, a Sant Salvador, unes obres que havien començat el passat 27 de maig. Tres setmanes després ja estan acabades, i una delegació de l'Ajuntament del Vendrell, amb l'alcalde, Kenneth Martínez, regidors de l'actual i l'anterior mandat, i un representant de l'AVP van fer una visita a la zona el passat divendres.

 

Els treballs han consistit en una ampliació del carril de vianants, que ara fa un metre i mig, un nou asfaltat de la calçada, el repintat de la senyalització horitzontal i l'anivellament amb sauló de la part que toca a les Madrigueres. El nou regidor de Via Pública, Alfons Herrera, ha explicat que hi ha la previsió de fer a prop de les Madrigueres «un carril bici i estacionament en cordó en una propera actuació».

 

Els problemes d'acumulació d'aigua

Igualment, s'ha aprofitat per resoldre el problema de l'acumulació d'aigua de la intersecció del camí amb la carretera que va del Vendrell a Calafell, una situació que es dona en episodis de pluja. Per fer-ho s'han corregit els nivells i el pendent de la via, per tal que desaigüi de manera més ràpida cap al canal que desemboca a la platja. Les obres, que ha fet l'empresa Red de Obras y Asfaltados, han tingut un cost de 47.413 euros.

 

Millores a l'avinguda Imperial Tarraco

La segona actuació de millora a la via pública als barris marítims s'ha fet a l'avinguda Imperial Tarraco de Coma-ruga. En aquest cas, s'han pavimentat 1.200 metres quadrats de carrer, de la zona que està a tocar del passeig marítim de Masia Blanca, ja que l'asfalt es trobava en molt mal estat. L'actuació també ha constat en repintar els estacionaments, els passos de vianants i les zones de càrrega i descàrrega, alhora que s'han repassat els panots que estaven en mal estat. Kenneth Martínez ha recordat que l'obra s'havia iniciat «en el mandat anterior per millorar aquest espai urbà i tenir-lo a punt a l’inici de la temporada d’estiu».

 

Kenneth Martínez i altres regidors, visitant com ha quedat l'avinguda Imperial Tarraco. | Ajuntament del Vendrell

 

També et pot interessar: