El Vendrell recupera la fira 'Cotxocasió' deu anys després

La setena Shopping Night tindrà com a motiu els anys 50
Imatge d'arxiu de la zona d'automoció de la Fira del Vendrell. | BP Diari

 

El Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT) del Vendrell prepara per a aquest pròxim mes de juny dues fires importants per treure els ciutadans al carrer i impulsar el comerç. D'una banda, el dissabte 8 de juny serà el torn de la setena edició de la Shopping Night, un dels esdeveniments més exitosos que organitza l'entitat que aglutina el comerç del Vendrell. Només una setmana després serà el torn d'un vell conegut, el 'Cotxocasió', que el CIT del Vendrell recupera deu anys després de la seva última edició.

 

Cotxocasió 2019

El 'Cotxocasió' es farà el dissabte 15 i el diumenge 16 de juny al pàrquing de l'avinguda del Camp d'Esports, a la zona escolar. Allà s'hi podran trobar cotxes de segona mà, de quilòmetre zero i de gerència, a preus excepcionals. La fira del cotxe d'ocasió es va celebrar entre els anys 1996 i 2009 al Vendrell, generalment a la Rambla, però va deixar-se de fer coincidint amb l'arribada de l'última crisi econòmica. Ara, deu anys després el CIT l'ha recuperat, en la que serà la quinzena edició. Sis concessionaris del Vendrell ja han confirmat la seva presència.

 

Shoping Night 2019

Just una setmana abans, el dissabte 8 de juny, arribarà la 7a edició de la Shopping Night, la festa per excel·lència del comerç del centre del Vendrell. Els establiments oferiran descomptes i promocions en un horari de nit, de les 20.00 hores fins a la mitjanit, acompanyat d'actuacions musicals i altres espectacles. Aquest any, el motiu que s'ha escollit per decorar carrers i botigues està relacionat amb els anys 50. Una novetat serà que la festa final, organitzada pels Administradors de Santa Anna, es farà enguany a la plaça del Tívoli, segons ha avançat RTV el Vendrell. 

 

Cursa Trail Vendrell

Un altre esdeveniment que tindrà lloc el mes de juny és la segona Cursa Trail Vendrell, que tindrà lloc el diumenge 16 de juny i que organitza el club d'atletisme Runners el Vendrell, amb el suport de la regidoria d'Esports. Com a novetat, la cursa passa a formar part aquest any de la Lliga Trails Tarragona Nord. Es mantenen les dues modalitats, amb el qual els participants poden córrer o caminar els tretze quilòmetres del circuit. El període d’inscripció finalitzarà el 12 de juny o quan s'arribi als 400 inscrits a la cursa i 150 a la caminada. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.

 

També et pot interessar: