Una classe de gimnàstica a la sorra.

El Vendrell farà gimnàstica a la platja, però no la ludoteca a la sorra ni l'aula aquàtica

Reobren aquesta setmana les instal·lacions esportives

La recuperació de l'activitat al Vendrell, amb l'entrada a la nova normalitat, no serà completa, ja que algunes activitats no es faran aquest estiu. És el cas de la ludoteca a la sorra i l'aula aquàtica de Masia Blanca, que s'han suspès davant la impossibilitat de garantir les mesures sanitàries pertinents. Per contra, sí que es farà els mesos de juliol i agost la gimnàstica a la platja, que s'ha ampliat a la zona de les Madrigueres els dissabtes al matí.

Respectar les mesures establertes

L'activitat s'haurà de fer respectant en tot moment les mesures establertes, com són l'ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic en el moment de comprar el tiquet, i mantenir els dos metres de distància entre persones quan es faci l'activitat.

Per altra banda, a partir d'aquest dilluns 29 de juny, les entitats esportives que encara tenen les lligues federades en marxa podran reiniciar els seus entrenaments, ja que s'han començat a reobrir les instal·lacions amb totes les mesures de seguretat i higièniques. Això permetrà que disciplines com l'atletisme, el patinatge, la rítmica, l'hoquei i la petanca puguin reiniciar els entrenaments. També es podrà fer ús ja de la pista Cruyff Court i les pistes esportives exteriors.


Comentaris