El Vendrell no obrirà la piscina municipal exterior aquest estiu per les restriccions sanitàries

L'Ajuntament veu «complex» el compliment de les mesures de prevenció per evitar el contagi de la Covid-19
El Vendrell no obrirà la piscina a l'aire lliure | Aj. Vendrell

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que aquest estiu no obrirà la piscina a l'aire lliure del Complex Esportiu Club Tennis a causa de les restriccions sanitàries. El consistori assegura que ha pres aquesta decisió «per prudència i responsabilitat», ja que considera «complex» poder garantir el compliment de les mesures de prevenció per evitar el contagi de la Covid-19. 

«S'ha considerat que el més prudent és mantenir aquesta instal·lació tancada per no posar en risc la salut dels usuaris i dels treballadors», afirma l'Ajuntament en un comunicat. Altres anys, aquesta piscina entrava en funcionament al voltant del 22 de juny i estava oberta fins a l'1 de setembre.

No s'obriran les platges per Sant Joan

L'Ajuntament del Vendrell finalment prohibirà l'accés a les platges durant la revetlla de Sant Joan. Tot i que en un primer moment havia assegurat que no vetaria l'entrada i només es vigilaria que no s'hi fes cap celebració o concentració en grup, aquest dimarts ha anunciat que no es permetrà anar a la sorra a partir de les 20 h del dia 23 de juny. El consistori vol evitar situacions de risc de propagació de la Covid-19 i ha dit que només permetrà acudir a les guinguetes.

"Cunit viurà un estiu sense festes ni activitats culturals per la Covid-19" "Bones notícies: Ja es coneix la data d'obertura de la piscina municipal de l'Arboç"