El Vendrell obre les inscripcions pel FangArt 2020

El certamen es farà a mitjans de juny a Sant Salvador
Ceramistes exposant al FangArt del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell
 

El Vendrell ja ha obert les inscripcions pel FangArt 2020, el Festival de Ceràmica que tindrà lloc entre els dies 12 i 14 de juny al nucli marítim de Sant Salvador. Aquest és un certamen que vol fomentar la creació i la recerca en els àmbits de la ceràmica i l'art en general, reunint ceramistes d'arreu del món en un espai obert, i apropant el seu treball als ciutadans, a través de l'exposició i la venda.

 

El FangArt també inclou diverses demostracions i activitats al voltant del món de la ceràmica, tant per adults com per infants. Per poder ser expositor, els artistes han de tenir el carnet d'artesà, i omplir la butlleta que es pot trobar a l'Ajuntament del Vendrell, en aquest enllaç. La documentació s'ha de trametre després al correu electrònic art@elvendrell.net. Al web municipal també hi ha publicades les bases completes de participació.

 

Concert de Kuryous Link al Tàg del Vendrell

També dins l'apartat cultural al Vendrell, aquest dissabte 14 de març, el grup vendrellenc Kuryous Link fa un concert al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) a partir de les 20.30 hores, dins la programació del Temporada. L'actuació porta el títol de 'Una nit amb Kuryous Link i amics', i té un caràcter especial, ja que el grup integrat per Serpico (veu), Juan Antonio Campos (baix) Jorge Linares (bateria), Adrià Ferré (teclats) i Permi Rovirosa (guitarra) comptarà amb un grapat de col·laboracions d'artistes amics.

 

Alguns dels que passaran per l'escenari del Tàg són Jordi Mena, Zim, Nerea Bassart, Manel Lucio, Joaquín García, Javier Gil, Art2, Space, la companyia de dansa La Factoria, Betamorfosis, Ibai Ramírez o Enga, a més de Jimmy Piñol i Pemi Fortuny, companys de Pemi Rovirosa a Lax'n'Busto. Kuryous Link va publicar el seu disc de debut l'any 2018, titulat 'The Next Big Band' (RGB Suports).