GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Vendrell renovarà l'asfalt i les voreres de diversos carrers

El pressupost de les obres puja a 106.000 euros

L'Ajuntament del Vendrell ha licitat diverses actuacions de millora de la via pública, que han de suposar una renovació de l'asfalt i les voreres de diferents carrers. En total, el pressupost de la licitació puja a 106.330 euros, amb l'IVA inclòs, i les actuacions es faran en carrers de diferents nuclis del municipi.

 

Les obres previstes

Així, es millorarà la calçada del carrer de Josep Carner i d'un petit tram de l'avinguda de la Riera de la Bisbal, i es pavimentarà la calçada del carrer del Llobregat i del carrer d'Abat Bassa, tots dos al barri marítim de Sant Salvador. El mateix es farà a la calçada del carrer del Ferrocarril i de la Costa Daurada, situat al sector Sanatori.

 

Les obres també preveuen l'arranjament d'un tram de vorera i de calçada del carrer de les Roquetes, entre els immobles números 50 i 58, així com la pavimentació de la calçada del carrer de la Maladeta, a la urbanització Torreblanca. Per últim, es pavimentarà la calçada del carrer de l'Onze de Setembre, a l'Oasis.