L'ofrena floral de la Diada de Catalunya del 2019 al Vendrell.

El Vendrell manté l'ofrena floral de la Diada però amb un aforament limitat

També es farà un concert de sardanes a la plaça del Tívoli

El Vendrell ha decidit mantenir la tradicional ofrena floral a la tomba de Pau Casals de la Diada Nacional de Catalunya, que es farà el divendres 11 de setembre a les 10.30 hores al cementiri municipal. Tot i això, la situació delicada que es viu amb la pandèmia del coronavirus ha obligat a limitar l'aforament, i només es permet que hi hagi un representant per cada entitat o associació que hi prengui part. 

L'assistència s'ha de comunicar prèviament al correu electrònic alcaldia@elvendrell.net. A més de l'ofrena, es farà la glossa institucional, que enguany anirà a càrrec dels comissaris de l'exposició 'El Vendrell, l'època daurada', que es pot visitar al Palau Robert de Barcelona fins al 4 d'octubre. A les set de la tarda es farà un concert de sardanes a la plaça del Tívoli, que anirà a càrrec de cobla Principal de la Bisbal. Està organitzat pels Dansaires del Penedès i hi haurà control d'aforament. 

D'aquesta manera, el Vendrell segueix el camí de Calafell, que també farà la seva tradicional ofrena floral al Monument dels Presidents el divendres al matí. En canvi, l'Ajuntament de Cunit va anunciar fa uns dies que suspenia tots els actes de la Diada Nacional al municipi.