Imatge del cartell de la cursa BTT de la Noguera

Tot a punt al Vendrell per l'Open BTT Kenda Tour

La prova s'integra enguany al calendari nacional

El Vendrell acull el pròxim 7 de març el tret de sortida de la temporada del circuit BTT Tour, que arriba ja a la seva setzena edició. L'Open BTT Kenda el Vendrell s'integra aquest any dins el calendari nacional, ja que aquest 2021 només es poden fer les proves de caràcter nacional i internacional, a causa de la pandèmia del coronavirus.

Per aquest motiu, a la prova només poden participar les persones federades amb la llicència UCI de Competició. Des de l'Ajuntament del Vendrell han explicat que l'Open comptarà amb tots els protocols de seguretat aprovats pel Procicat i la Federació Catalana de Ciclisme.

Tres circuits diferents

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En total hi haurà tres circuits, el llarg (64 km), el mitjà (46 km) i el curt (22 km). La zona del village estarà completament acotada i s'hi haurà d'accedir amb mascareta, presa de temperatura i gel hidrològic. La mascareta serà obligatòria fins a passar l'arc de sortida. Els avituallaments, per la seva banda, aniran tancats amb el pas d'un sol corredor amb mascareta.