El Vendrell posa un nou paviment al pas per la riera de la Bisbal

Els aiguats i les riuades del passat octubre havien deixat el ferm molt malmès

L'Ajuntament del Vendrell ha començat aquest dijous 29 de novembre les tasques d'arranjament del pas de la Riera de la Bisbal a la confluència amb el Torrent del Lluc. Aquest tram va quedar molt malmès a causa de les riuades del passat mes d'octubre, i l'Ajuntament va decidir tallar-ne el pas dels vehicles pel risc d'enfonsament que hi havia. Avui s'ha començat a formigonar aquest tram de 800 metres, per tal que el ferm sigui més resistent davant de futures riuades.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els treballs haurien d'estar finalitzats demà divendres, amb l'objectiu que aquest diumenge 2 de desembre hi puguin passar els participants de la Mitja Marató, que es va suspendre l'octubre, també per la pluja. De cara al dilluns vinent ja es podria donar pas a la circulació de vehicles, segons el consistori. Abans de pavimentar la zona s'ha hagut d'arreglar el clavegueram, que també va quedar molt malmès pels aiguats.

Millora de l'asfalt en aquest tram de 800 metres

El nou asfalt millorarà un tram que, abans dels aiguats, ja presentava un estat força dolent per l'erosió de l'aigua. Aquesta via que passa per sota de l'avinguda de Jaume Carner és la confluència de la riera de la Bisbal i del Torrent del Lluc, amb el qual s'ha de tallar cada cop que aquestes rieres baixen plenes d'aigua. El carrer també és usat pels cotxes que vénen del barri del Puig per anar cap al centre de la ciutat.  

El passat mes d'octubre es van registrar diversos temporals a la comarca que van fer que les rieres portessin molta aigua. Al Vendrell fins i tot es va haver de tallar la carretera que va del centre cap al barri marítim de Sant Salvador pel desbordament de la riera, amb el pas de la cua de l'huracà Leslie.  El Vendrell farà front a les reparacions dels desperfectes provocadts pels temporals mitjançant el fons de contingència de l'Ajuntament.