El regidor de Joventut del Vendrell, Rubén Gràcia.

El Vendrell presenta un Jokirama diferent i amb aforament limitat

Caldrà fer reserva prèvia per poder veure els espectacles

Els més petits del Vendrell podran gaudir un any més del Jokirama de les festes de Nadal, tot i que enguany serà amb un format diferent per la pandèmia del coronavirus. Així, el Jokirama del 2020 només constarà d'espectacles, que seran gratuïts i amb un aforament limitat. Per aquest motiu hi haurà dues sessions de cada espectacle, una a les dotze del migdia i una altra a les sis de la tarda.

Per gaudir dels espectacles serà imprescindible fer reserva prèvia a partir del dia 9 de desembre al telèfon 977 66 32 89 o al correu electrònic jokiramaentrades@gmail.com. Es podran fer reserves per a un màxim de sis persones, totes del mateix nucli familiar. L'ús de la mascareta serà sempre obligatori.

Els espectacles del Jokirama

Els espectacles del Jokirama començaran el 23 de desembre, amb l'obra de teatre 'La Tanga i el gran lleopard', que realitzaran els alumnes de segon de batxillerat d'Arts escèniques de l'institut Baix Penedès al Teatre Àngel Guimerà. El dilluns 28 de desembre la companyia Zum-Zum Teatre farà l'obra 'Gretel i Hansel', mentre que el dimecres 30 de desembre serà el torn del contacontes 'Els misteris que amaga el cel', de la companyia La Porta de Fusta.

Ja el dissabte 2 de gener, la companyia La Pera Llimonera farà l'espectacle de pallassos 'Quo No Vadis', com els anteriors, també al Tàg. Finalment, el dilluns 4 de gener hi haurà cinema amb la projecció del film 'Mascotes 2' a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals.


Comentaris