Pel Vendrell Primàries ha presentat el programa electoral.

Pel Vendrell Primàries presenta el seu programa electoral

El partit esbossa les seves prioritats en diversos àmbits

La candidatura Pel Vendrell Primàries va presentar aquest dimecres 8 de maig el seu programa electoral, amb un acte que van fer a la plaça Vella. La llista que encapçala Josep Maria Llasat ha destacat alguns dels objectius amb els quals es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig, sempre sent conscients que existeix un deute municipal de 50 milions d’euros, però que «no ha d’impossibilitar la realització d’inversions i el manteniment que el Vendrell necessita».

Una de les queixes que recull el programa és que la ciutat presenta una imatge «bruta en molts espais», amb el qual apunten que caldrà «saber optimitzar els recursos, per no haver d’apujar els impostos». La candidatura ha destacat que en la confecció del programa hi han pres part molts ciutadans, recordant que el lema de campanya és 'Tu ho decideixes tot'. Per això han garantit que, si entren al consistori, «durant els pròxims quatre anys farem consultes populars abans que l’Ajuntament prengui les grans decisions que ens afecten a tots».

El programa electoral de Primàries

El programa electoral de Pel Vendrell Primàries es divideix en diferents àmbits temàtics. Dins l'apartat de cultura i festes, la candidatura es compromet a buscar finançament per acabar el Museu Guimerà o crear una oficina d'atenció a les entitats, per tal que aquestes tinguin un espai de suport a les seves activitats. En territori i medi ambient, la formació aposta per crear àrees d'aparcament perimetral al municipi, pròximes a zones comercials. En aquest sentit, creuen que part del Botafoc es podria destinar a aquest ús, compatibilitzant-ho amb un parc. També proposen millorar el manteniment dels parcs públics, construir un pont per als vehicles sobre la riera de la Bisbal a Sant Salvador o recuperar el cinema Brisamar, entre d'altres.

Pel que fa a la gestió econòmica del consistori, les propostes s'encaminen cap a un major control i mínim desviament pressupostari, en fer una auditoria econòmica i sociolaboral, o instaurar un sistema informàtic «àgil, transparent, de fàcil comprensió i utilització». També aposten per reduir el ritme d'amortització del deute per poder finançar inversions i simplificar la burocràcia municipal per facilitar les gestions amb la ciutadania. En comerç i turisme, el partit creu que s'ha de simplificar la burocràcia per als nous emprenedors o establiments que vulguin obrir a la ciutat.

També et pot interessar: