El carrer de les Quatre Fonts del Vendrell.

El Vendrell restringeix el trànsit en diferents carrers durant la fase 1

Una de les mesures suposa avançar la prohibició al carrer de les Quatre Fonts

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat diferents mesures de restricció del trànsit per aquesta fase 1 de la desescalada, amb l'objectiu de garantir el distanciament social que cal mantenir encara en aquests moments. Entre aquestes mesures, que s'aplicaran a partir del dilluns 18 de maig, hi ha la restricció del trànsit motoritzat al carrer de les Quatre Fonts, que es tallarà des del Pont de França fins al Portal del Pardo.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Sí que es permetrà el pas dels vehicles que baixin des del carrer Muralla i vagin en direcció al carrer de l'Om, mentre que el pas al carrer Nou només serà permès per als veïns. Aquesta mesura suposa avançar el projecte d'ampliació de l'illa de vianants al centre històric, recollida al Pla de Mobilitat, que ha de suposar la remodelació completa d'aquest espai. De fet, el consistori va demanar fa uns mesos una subvenció al PUOSC per fer aquesta actuació. 

Una àmplia zona d'esbarjo a la zona dels Bulevards

Una altra actuació que es prendrà serà el tancament de diversos carrers a la zona dels Bulevards, entre els Jutjats i les instal·lacions del Complex Esportiu Club Tenis el Vendrell. Amb això es vol oferir una àmplia zona d'esbarjo per a les famílies que viuen en aquella zona. De la mateixa manera, a les voreres del carrer del Doctor Robert es posaran senyals horitzontals que indicaran la preferència de circulació dels vianants.