Representants de les entitats socials que prenen part a la trobada del Vendrell.

El Vendrell celebra la quarta Trobada d'Entitats Socials

Està impulsada per una dotzena d'entitats que treballen al Vendrell

La plaça Nova del Vendrell serà escenari el pròxim dissabte 27 d'abril de la quarta Trobada d'Entitats Socials, un esdeveniment que té com a objectiu fer una reflexió sobre el paper que tenen aquest tipus d'entitats i reconèixer la tasca que fan centenars de persones voluntàries cada dia. La trobada, que començarà a les deu del matí i s'allargarà fins a les dues del migdia, està impulsada per una dotzena d'entitats socials que tenen presència al Vendrell.

Amb aquesta trobada, aquestes entitats poden sortir al carrer a donar a conèixer la seva activitat. El lema de la trobada és 'Implicació² = transformació social', que la representant de les entitats socials del Vendrell, Àngels Garreta, ha definit com «una fórmula per fer reflexionar la ciutadania sobre el paper transformador que juga cada individu en el seu entorn». «Si tothom s'implica en la mesura que pugui, la transformació és possible i s’anirà multiplicant», ha afegit.

Actes durant tot el matí del 27 d'abril

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Eva Serramià, ha agraït la tasca d'aquestes entitats i les persones que fan voluntariat al Vendrell, destacant que «dediquen una part del seu temps lliure a fer gratuïtament una acció al servei de la comunitat». La trobada començarà amb un parlament de Rosa Font, de Càritas, a les 10.30 hores. A les onze hi haurà música amb Upuntú, i a les dotze l'actuació dels Gegants i Nans del Vendrell. Tot seguit actuaran els Grallers Tocats de Canya i, a la una, es farà una batucada amb el Drac de Foc El Cabrot. 

Les entitats que participen en la trobada del 27 d’abril són Mans Unides, Càritas, Oxfam Intermón, l’Associació Donants de Sang del Baix Penedès, l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia (ACAF), l’Associació Trèvol, Educació i Acció Social, Creu Roja, la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer (AFAVC), l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i la Fundació Santa Teresa del Vendrell. Prèviament, el 24 d'abril s'inaugurarà a la Fusteria, a les 19.00 hores, una exposició sobre el voluntariat a Catalunya, que es podrà veure fins al 4 de maig.

 

També et pot interessar:


Comentaris