La Banda KM 0.

El Vendrell reprèn la programació del Temporada amb un nou horari

El concert de la Banda KM 0 serà el primer de la nova agenda

La desescalada iniciada a Catalunya aquesta setmana comporta el retorn de l'activitat cultural, que es va aturar a finals d'octubre per la segona onada del coronavirus. Al Vendrell, la programació del Temporada es reprèn aquest dissabte 28 de novembre, després d'unes setmanes on els actes s'han hagut de fer a través de la televisió o bé s'han posposat.

Entre els últims hi ha el concert que havia de fer la Banda Km 0 el passat 21 de novembre a l'Auditori Pau Casals, que s'ha acabat retardant una setmana i al final es podrà fer aquest 28 de novembre, a partir de les 19.30 hores. El concert es farà una hora abans del que estava anunciat en un principi, ja que les limitacions del toc de queda han portat als responsables de la programació a avançar totes les actuacions.

Confinament municipal

D'aquesta manera, el Temporada de tardor torna a posar-se en marxa, amb un aforament del 50% i una modificació horària que farà que tots els espectacles comencin a les 19.30 hores. Una altra de les afectacions ve provocada pel confinament municipal de caps de setmana, que no permet que ningú de fora del Vendrell pugui venir als espectacles, almenys en els pròxims quinze dies. Per això, tots els que tenien entrada, però són de fora, la podran retornar a través del telèfon 689 26 97 67 o el correu hola@temporada.cat.


Comentaris