Sancions al Vendrell per l'ús fraudulent de targetes de discapacitat

Deu sancions en una setmana que poden comportar la retirada de la targeta i sancions econòmiques
Targeta de discapacitat d'aparcament | Cedida

 

La Policia Local del Vendrell va sancionar deu persones la setmana passada per l'ús pirata de les targetes de persones minusvàlides especialment dissenyades per l'aparcament en les zones corresponents. 
 
Els casos més habituals són els de fotocopiar la targeta o que una persona sense discapacitat la utilitzi per a aprofitar les zones properes d'aparcament en centres comercials o platges. 
 

Multes i retirada de la targeta de discapacitat per aparcar malament al Vendrell

La sanció econòmica mínima per aquest frau és de 301 euros, a més del cost de la retirada del cotxe per part de la grua, el dipòsit on va a parar el vehicle i la corresponent multa. A tot això s'ha de sumar la retirada de la targeta de discapacitat de forma temporal. 
 
Només es retirarà l'acreditació si es comprova que la persona ha reincidit en comportaments incívics i en el mal ús de les targetes. Es tracta d'una falsificació de document públic. 
 

Calafell i Cunit també busquen targetes de discapacitat fraudulentes

En localitats properes a la zona del Vendrell com Cunit o Calafell també es porten a terme iniciatives per tal d'enxampar totes aquestes persones que es tracten de beneficiar il·legalment de l'avantatge d'aparcar amb aquest document. 
 

Un incendi crema una cuina al Vendrell

Fa tot just una setmana un incendi va cremar la cuina d'una casa ubicada al carrer Pau Vila, al Vendrell. Els Bombers van rebre l'avís a les 5.11 hores de la matinada i van desplaçar tres dotacions al lloc dels fets. 
 
No va haver-hi ferits, tot i que la cuina va resultar totalment cremada. Les flames van afectar l'extractor, el mobiliari de fusta i altres habitacions del domicili. Els Bombers de la Generalitat van aconseguir apagar el foc al voltant de dos quarts de sis del matí, uns vint minuts després de rebre l'avís. 

"L'Arboç construeix una nova pista esportiva" "A presó tres homes que van atracar un supermercat a Calafell"