El Vendrell tindrà una Sant Silvestre solidària i familiar

La cursa es farà el dia de Sant Esteve al matí
La cursa Sant Silvetsre del Vendrell es fa el dia de Sant Esteve. | Ajuntament del Vendrell

 

El Vendrell ha presentat la vuitena edició de la seva cursa Sant Silvestre, que organitzen els Runners el Vendrell amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament. La cursa es farà el dimarts 26 de setembre al matí, dia de Sant Esteve i les inscripcions ja es poden fer des d'aquesta setmana i fins al dia 23 de desembre a la web de Runners el Vendrell. Des de l'organització recorden que no se'n faran el mateix dia de la cursa.

 

Les inscripcions tenen un cost de cinc euros, dels quals tres estaran destinats a la iniciativa solidària Nassos contra el Càncer. Una de les novetats d'aquesta edició serà que aquells corredors que portin una disfressa optaran al premi de la disfressa nadalenca més original. Per inscriure's a la Sant Silvestre del Vendrell es pot fer en aquest enllaç.

 

Activitats solidàries al Museu Deu

Per altra banda, el Museu Deu del Vendrell ha anunciat que aquest dijous 13 de desembre farà dues activitats solidàries relacionades amb la Marató de TV3. De cinc a set hi haurà un 'Photocall solidari', on tothom podrà fer-se una fotografia pel preu d'un euro. A les sis tindrà lloc el taller de Cartapesta, realitzat per l’artista Fabio Guzmán, on nens de sis a dotze anys pintaran uns cors solidaris que es faran servir el dissabte dia 15 a la plaça Nova, en els actes organitzats per les escoles bressol Ralet Ralet i Botafoc.

 

A les 19.00 hores, la biòloga Joana Vicente farà una xerrada divulgativa per tal d’apropar els assistents a la realitat mèdica i humana del càncer. Aquesta iniciativa està organitzada per la Fundació La Marató de TV3, on més de 400 professionals de la salut s’encarreguen d’impartir al voltant de 5.300 sessions divulgatives en cada nova edició amb la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties que es tracten al programa televisiu la Marató de TV3.