El Vendrell acull la segona edició del HipFest

Els Jardins d'Emili Vidal acullen l'actuació de diversos rapers

 

El Hip Hop i la cultura urbana, protagonistes al Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

El Vendrell acull aquest dissabte 18 de maig la segona edició del HipFest, un festival centrat en la música Hip Hop, que va tenir la seva estrena el passat 2018. Impulsat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell, el HipFest ofereix diverses actuacions a partir de les 17.00 hores de rapers com el vendrellenc Brian Rulezz, Smau, 99 Clicka o la jove rapera de l'Arboç Ks, entre d'altres.

 

Per primer cop hi haurà batalles de galls per parelles, una modalitat que s'estrena al Vendrell, amb importants premis pels primers classificats. La fi de festa anirà a càrrec del DJ Mind Sylenth, de Barcelona. Tampoc faltarà una sessió de micro lliure pels que vulguin mostrar les seves habilitats. En cas que el dissabte plogui, el festival es farà a l'interior del pavelló Àngel Guimerà, que està a pocs metres dels Jardins d'Emili Vidal (el Pèlag).

 

Solidaritat amb Món Tocat

Com ja va passar l'any 2018, el HipFest té un vessant solidari, i els diners que es recullin aniran íntegrament destinats a l'associació Món Tocat Baix Penedès, que té cura de les persones afectades pel Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC). En aquest sentit, en una carpa es podran trobar diferents productes vinculats amb aquesta entitat i una guardiola pels que vulguin fer una aportació econòmica. Amb aquests diners, l'entitat podrà fer cursets, teràpies i altres tasques.

 

Exposició dels alumnes de les aules artístiques

Per altra banda, aquest divendres 17 de maig s'inaugurarà a les 20.00 hores a la sala del Portal del Pardo l'exposició de les obres dels alumnes de les Aules Artístiques del Vendrell. Primer es farà la inauguració dels treballs de l'Aula de Ceràmica i es lliuraran els diplomes als seus alumnes. Després serà el torn dels treballs dels alumnes de l'Aula Fenosiana d'Escultura. També es donaran els diplomes als alumnes i s'oferirà una performance a càrrec de Ferran Aixalà i Rovirart sota el títol 'Acting delirium Magia estúpida'. L'exposició dels treballs de les Aules Artístiques romandrà oberta fins al 2 de juny del 2019.

 

També et pot interessar:

Més notícies de la categoria Baix Penedès