Vista aèria del centre del Vendrell.

El Vendrell ofereix un servei de menjador per a la gent gran

Es pot fer a l'Esplai del Tívoli o amb servei a domicili

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que ofereix un servei de menjador per a gent gran, amb l'objectiu de facilitar una alimentació adequada, equilibrada i nutritiva a aquest sector de la població. El servei es presta en dues modalitats. La primera és a l'Esplai de Gent Gran del Tívoli on, amb un preu de 4,55 euros, s'ofereix un menú de primer plat, segon plat i postres. Amb aquesta modalitat, des del consistori es destaca que s'incentiva «un espai relacional de vincles d'amistat i connexió amb la comunitat».

Aquest servei a l'Esplai del Tívoli, que du a terme l'empresa Serunion, es fa de dilluns a dissabte a la una del migdia. La segona modalitat és amb un servei de menjar a domicili. En aquest cas va dirigit a gent gran amb manca d'autonomia personal, i es busca cobrir una necessitat bàsica com és la de l'alimentació sense que aquestes persones hagin de sortir de casa. El servei té el mateix preu i el mateix menú, i també està oferit per l'empresa Serunion.

Des de l'Ajuntament han afegit que qui vulgui més informació sobre aquest servei, es pot posar en contacte amb l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell, situada a la segona planta de l'Esplai de Gent Gran del Tívoli. També es pot trucar als telèfons 977 15 35 09 i 686 907 365.

Acte per la Marató de TV3

Per altra banda, aquest dissabte 14 de desembre es durà a terme un acte en benefici de la Marató de TV3, a la plaça Nova del Vendrell a partir de les onze del matí. L'acte està impulsat per les escoles bressol Ralet Ralet i Botafoc, i constarà d'una xocolatada, una 'master class' de ball a càrrec de La Factoria, tallers infantils, una rifa amb productes cedits per comerços del Vendrell i l'actuació de l'animador Enric Rovira