El Vendrell convoca una sessió informativa sobre el Festiuet davant els dubtes dels veïns

El festival de música tindrà lloc els dies 9 i 10 d'agost
Imatge d'una edició anterior del Festiuet. | Youtube
 

L'Ajuntament del Vendrell ha convocat una sessió informativa per aquest divendres 2 d'agost, a les 20.30 hores, per aclarir els dubtes que puguin tenir els veïns de Coma-ruga i els altres nuclis marítims amb motiu de la celebració del Festiuet, els pròxims dies 9 i 10 d'agost. La sessió es farà a l'Hotel Balneari Terma Europa i és oberta a tothom que vulgui assistir-hi.  

El festival de música Festiuet es fa els pròxims 9 i 10 d'agost a la platja de Coma-ruga, al costat del Port, i s'espera una assistència important de públic. El passat 2018, en la seva ubicació a Valls, el festival va tenir prop de 4.000 espectadors, que podrien augmentar aquest any per l'atractiu que suposa la seva ubicació a sobre mateix de la platja. Fa pocs dies, l'organització informava que ja s'havien venut el 70% dels abonaments.

Aclarir els dubtes dels veïns de Coma-ruga 

Des de diferents grups de Facebook de Coma-ruga i les platges han mostrat els seus dubtes per la necessitat de celebrar un festival d'aquestes dimensions en una època —en ple mes d'agost— en què a Coma-ruga ja hi ha una presència de visitants i turistes molt elevada. Des del consistori miraran de donar resposta als dubtes que tenen els veïns i oferir tota la informació possible.

El Festiuet 2019 reuneix una vintena de grups que tocaran entre els dos dies, amb noms destacats com els de Berri Txarrak, Boikot, Catarres, Zoo, Buhos o Desakato. L'organització ha preparat dues zones d'acampada pròximes al festival, amb dos preus diferents. La que està més a prop (Acampada Top) està ubicada a Diver Park Lúdic, la zona de tirolines que hi ha a tocar del Passeig Marítim

 

Tercera edició després de dos anys a Valls

El Festiuet és un festival que va néixer el 2017 a Valls i que, després de dues edicions, ha canviat la seva ubicació al Vendrell, a la platja de Coma-ruga. El principal motiu va ser, segons van apuntar els organitzadors, la manca de suport de l'Ajuntament de Valls

"❗ATENCIÓ: Les millores que han aconseguit els treballadors de l'Ajuntament del Vendrell" "La Fuga i la Desbandada actuaran per la Festa Major de l'Arboç"