La vendrellenca Nerea Bassart cantarà una cançó al nou disc de Lax'n'busto

Els del Vendrell entren aquest mateix octubre a gravar després de dos anys d'aturada

 

La cantant vendrellenca Nerea Bassart ha vist complert el seu somni i podrà gravar una cançó del nou disc de Lax'n'Busto, que el grup entra a gravar aquest mateix mes d'octubre. Bassart ha estat la seleccionada d'un càsting en el qual van rebre 238 propostes en forma de vídeo. Finalment hi va haver quatre finalistes que han pres part als assajos del grup aquest passat setembre. Eren Nerea Bassart, Ruben Bravo, Aida VP, i Ernest Pratcorona.

 

De tots ells, la que ha estat escollida pel grup finalment ha estat Nerea Bassart, que ara tindrà el premi de poder gravar una cançó a la veu al nou disc de Lax'n. La mateixa Nerea Bassart explica al vídeo dels assajos amb el grup que es va presentar «per veure si sonava la flauta» i sabent que seria «una experiència brutal». Finalment, la seva proposta ha estat molt ben valorada pel grup, i Bassart formarà part de la nova gravació.

 

Nou disc de Lax'n'Busto amb diversos cantants

El càsting del grup del Vendrell ha estat una manera d'escalfar motors per Lax'n'Busto, després que la formació fes una aturada indefinida el novembre del 2016. El final d'aquella gira va venir acompanyat de la marxa del seu cantant, Salva Racero, raó per la qual els vendrellencs van decidir posar en marxa aquest càsting. La raó no era trobar un cantant definitiu, sinó provar diferents persones i veure si alguna podia formar part del nou disc.   

 

De fet, el disc comptarà amb la participació de molt cantants diferents que es repartiran la veu en les diferents cançons, el que serà una experiència totalment diferent del que han fet fins ara Lax'n'Busto. El nou disc del grup, que es començarà a gravar el 8 d'octubre, comptarà amb la producció de Santos Berrocal i Fluren Ferrer, i s’enregistrarà i mesclarà entre la Casamurada, a Banyeres del Penedès, i Blind Records.

 

Nerea Bassart amb Lax'n'Busto. | Lax'n'Busto

 

"Una vintena de Mossos d'Esquadra del Vendrell, investigats per l'1-O" "La Setmana de la Gent Gran del Vendrell tindrà com a novetat una mostra de cuina"