GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un vessament d'aigües residuals obliga a tancar un tram de platja a Calafell

S'ha produït a la zona de l'Estany pel trencament d'una canonada del clavegueram
El tram afectat pel vessament d'aigües residuals. | Ajuntament de Calafell

 

Un tram de la platja de Calafell de la zona de l'Estany està tancat des d'aquest dilluns 24 de juny a primera hora de la tarda. La causa és el vessament d'aigües residuals que s'ha produït en trencar-se una canonada del clavegueram. Això ha fet que les aigües negres es vessessin al mateix estany, i es temés que poguessin arribar al mar, segons han informat des de l'Ajuntament de Calafell. Finalment, aquest dimarts 25 al matí han arribat al mar, amb el qual s'ha prohibit el bany a la zona.

 

Des del consistori han afegit que la prohibició durarà un mínim de 24 hores, que és el temps que es necessita per restablir la qualitat de l'aigua de bany. La bandera vermella oneja en aquest tram de platja. Des de Sorea s'ha estat treballant durant tota la tarda de dilluns i aquest dimarts amb una barca dins l'estany, per reparar la canonada trencada. Ahir al vespre ja s'havia pogut recuperar el funcionament del bombament afectat, reduint-se força el vessament d'aigües negres.

 

Els treballs segueixen aquest dimarts

Tot i això, els treballs es van suspendre a les 21.30 hores fins aquest dimarts al matí, ja que el lloc del trencament, de difícil accés, era perillós per treballar-hi de nit. Mentre Sorea segueix treballant en aquest assumpte aquest dimarts 25 de juny, hi ha un tram de platja acordonat al voltant de l'estany. Des de l'Ajuntament han demanat que sigui respectat aquest tancament, i ha fet arribar les disculpes per les molèsties que això pugui ocasionar.

 

Oberta la piscina de Mas Romeu

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell ha informat que la piscina de la urbanització Mas Romeu ja és oberta al públic des d'aquest passat cap de setmana. L'horari per anar-hi és de dilluns a diumenge, de les 11.00 hores a les 20.00 hores, fins al 8 de setembre. L'entrada té un cost de tres euros per tot el dia, i hi ha un abonament mensual de 40 euros que es pot aconseguir a qualsevol oficina del Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament de Calafell. Aquest és el segon estiu d'obertura de la piscina, situada al carrer de Pep Ventura, després de les obres de renovació a fons que s'hi van fer.

 

També et pot interessar: