Escorcolls al Vendrell i a Segur de Calafell en un gran operatiu antidroga a Catalunya

Hi van actuar els Mossos d'Esquadra i la vigilància duanera de l'Agència Tributària
Els Mossos d'Esquadra i l'Agència Tributària han desplegat un ampli dispositiu a la zona | Mossos d'Esquadra

 

El dispositiu policial en marxa aquest dimecres 17 de juliol contra el tràfic de marihuana a la zona del Garraf i Martorell porta de moment una vintena de detinguts, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) i membres de la vigilància duanera de l'Agència Tributària van fer una trentena d'entrades per desarticular un entramat criminal dedicat a la distribució de drogues.

 

Un dispositiu policial es va posar en marxa a primera hora d'aquest dimecres a la zona del Garraf i a Martorell contra el tràfic de marihuana. Hi van actuar agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra així com membres de la vigilància duanera de l'Agència Tributària, que van intervenir per desarticular un entramat criminal que es dedicava a la distribució de drogues, segons ha informat la policia.

 

Aquest dispositiu es va iniciar a les 5.15 hores i hi van participar uns 200 agents. Es van realitzar diverses entrades i escorcolls d'habitatges i locals vinculats amb una banda especialitzada en aquest tipus de delictes. S'han fet escorcolls en habitatges del Vendrell i Segur de Calafell, a més de Vilanova i la Geltrú i a Martorell.