Escorcolls al Vendrell i a Segur de Calafell en un gran operatiu antidroga a Catalunya

Hi van actuar els Mossos d'Esquadra i la vigil脿ncia duanera de l'Ag猫ncia Tribut脿ria
Els Mossos d'Esquadra i l'Ag猫ncia Tribut脿ria han desplegat un ampli dispositiu a la zona | Mossos d'Esquadra

 

El dispositiu policial en marxa aquest dimecres 17 de juliol contra el tr脿fic de marihuana a la zona del Garraf i Martorell porta de moment una vintena de detinguts, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Agents de la Divisi贸 d'Investigaci贸 Criminal (DIC) i membres de la vigil脿ncia duanera de l'Ag猫ncia Tribut脿ria van fer una trentena d'entrades per desarticular un entramat criminal dedicat a la distribuci贸 de drogues.

 

Un dispositiu policial es va posar en marxa a primera hora d'aquest dimecres a la zona del Garraf i a Martorell contra el tr脿fic de marihuana. Hi van actuar agents de la Divisi贸 d'Investigaci贸 Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra aix铆 com membres de la vigil脿ncia duanera de l'Ag猫ncia Tribut脿ria, que van intervenir per desarticular un entramat criminal que es dedicava a la distribuci贸 de drogues, segons ha informat la policia.

 

Aquest dispositiu es va iniciar a les 5.15 hores i hi van participar uns 200 agents. Es van realitzar diverses entrades i escorcolls d'habitatges i locals vinculats amb una banda especialitzada en aquest tipus de delictes. S'han fet escorcolls en habitatges del Vendrell i Segur de Calafell, a m茅s de Vilanova i la Geltr煤 i a Martorell.

 

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris