La discoteca Vip's de Calafell.

Vip's de Calafell acollirà activitats culturals i festives municipals

La discoteca i l'Ajuntament signen un conveni de col·laboració

La discoteca de Calafell Vip's acollirà a partir d'ara algunes activitats culturals o festives d'àmbit municipal, després del conveni de col·laboració que aquest dilluns 14 de gener han signat l'alcalde, Ramon Ferré, i un dels propietaris de la sala de festes, Tomàs Cachinero. Amb aquest acord, la mítica sala calafellenca, que va reobrir portes el 2012 després de vuit anys tancada, podrà acollir actes culturals i festius pels quals compta amb l'aforament i els mitjans tècnics necessaris.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Amb aquest conveni, des de l'Ajuntament de Calafell esperen que es pugui compensar «la manca d’espais» que hi ha per a totes les activitats locals, afegint que els locals que es disposen «no sempre compten amb prou capacitat o amb els mitjans necessaris».  Un cop signat l'acord, des del consistori han avançat que ambdues parts han d'estudiar quines programacions i activitats poden fer-se a aquest local del carrer Monturiol de la platja de Calafell.

En actiu de nou des del 2012

Vip's de Calafell és una discoteca mítica de Calafell i el Baix Penedès que va obrir portes l'any 1976 i va estar activa gairebé durant 30 anys seguits. El setembre del 2004 va tancar portes, després d'anys de degradació.  Va ser el 2012 quan diversos calafellencs van apostar de nou per la sala, que va reobrir les seves portes el mes de juny. Des d'aleshores, han mantingut una activitat constant, tant com a sala de festes nocturna com organitzant esdeveniments com els premis Vip's anuals. També han fet divertides recreacions en vídeo com el de l'anunci de la loteria de Nadal del 2013.

 

Coordinació dels Carnavals del Baix Penedès

Calafell també ha informat de l'acord que s'ha arribat amb el Vendrell, Cunit i Cubelles per coordinar les rues de Carnaval d'aquest 2019, integrant-se totes en la programació del Carnaval al Penedès Marítim. Segons ha explicat la regidora de Turisme de Calafell, Maite González, aquesta és una de les primeres accions que els quatre municipis fan com a Penedès Marítim. «Tenim altres idees i projectes engegats, però el començament no pot ser més bo», segons González.