Xavier Salvadó encapçala la nova candidatura de Canviem Cunit

L'actual regidor es desmarca de Guanyem, la marca amb la qual va obtenir representació el 2015
Els integrants de la candidatura Canviem Cunit. | Cedida

 

Xavier Salvadó, actual regidor de Guanyem a l'Ajuntament de Cunit, ha anunciat que es presentarà com a alcaldable a les eleccions del 26 de maig sota la nova marca Canviem Cunit. D'aquesta manera, Salvadó es desmarca del seu anterior partit i ha impulsat aquesta nova formació, un partit municipalista amb el qual vol reeditar o millorar els resultats que va aconseguir el 2015 amb la marca Guanyem.

Canviem Cunit va presentar el seu projecte i la llista completa amb un acte que va celebrar aquest passat divendres 12 d'abril a la sala del teatre del Casal Municipal. Darrere de Salvadó, la número dos de la formació és Lola Domènech, que aquest mandat ha estat regidora del grup municipal de CiU, mentre que al número tres hi ha Fernando Arjona, de l'associació de comerciants de Cunit. Els quatre eixos sobre els quals pivota el partit són cultura i comerç, assistència social i sanitària, necessitats de les famílies, i vigilància i seguretat, segons han apuntat. 

Set llistes confirmades a Cunit

En declaracions a aquest mitjà, Salvadó ha remarcat que presenta «una llista potent» amb opcions de treure un bon resultat als comicis i que, a diferència d'aquest últim mandat, no aniran «amb una mà al davant i l'altre al darrere», en al·lusió al suport que ha rebut per part de Guanyem. Amb la candidatura de Canviem Cunit ja són set les que estan confirmades al tercer municipi en població del Baix Penedès. Són les d'Impulsem Cunit, PSC, PP, ERC, Comuns-Podem, Canviem, i Ciutadans, que fa una setmana va confirmar que Esther Otero seria de nou la cap de llista.

Llista de Canviem Cunit:

1- Xavier Salvadó

2- Lola Doménech

3- Fernando Arjona

4- Antonio Herrero

5- Elena Salvadó

6- Juan José Ortiz

7- Sonia Baeza

8- Manuel Martín

9- Montserrat Ibáñez

10- Oriol Vidal 

11- Loli Aranega

12- Oliver Román

13- Isa Veas

14- Merroun Yacine

15- Laia Díaz

16- Francesc Martínez

17- Silvia Ondoño

  • Reserves 

18- Alfonso David Lozano

19- Ester Roselló

20- Juan Antonio Nula

21- Katerin Yanopulo 

"La marxa lenta contra el peatge col·lapsa la C-32 al Penedès" "L'oficina del servei d'aigües de la Bisbal del Penedès canvia d'emplaçament"