Tot a punt per a l'inici de la programació 'Primavera Tarragona Cultura'

S'han programat més d'una cinquantena d'actes que arrencaran aquest pròxim 4 de març amb l'estrena de 'Rojos'

La faula de l'esquirol arribarà al Teatre Tarragona el pròxim 26 de març.
La faula de l'esquirol arribarà al Teatre Tarragona el pròxim 26 de març. | Cedida
22 de febrer del 2023
La temporada 'Primavera Tarragona Cultura' arrenca el pròxim 4 de març amb més d'una cinquantena d'espectacles i activitats. En aquest sentit, la programació s'allargarà fins al mes de juny i inclou teatre, música, circ o dansa, entre altres. L'estrena de la temporada serà amb la representació de l'espectacle de dansa 'Rojos', de la Cia. Miquel Barcelona.

Durant el mes de març, s'han programat diversos espectacles d'arts escèniques, que tindran lloc al Teatre Tarragona. Així, després de l'estrena amb Rojos (4 de març, a les 20 hores), els espectadors podran gaudir de la dansa de la Cia. Antonella d'Ascenzi, amb 'Sortida d'emergència', que es podria gaudir el 8 de març, a les 20.30 hores.

Divendres 10 de març, a les 20 hores, serà el torn de l'obra de teatre 'Gossos', de Nelson Valiente i la Sala Trono. Una setmana després, el divendres 17 de març, arriba al Teatre Tarragona l'òpera 'Madama Butterfly', de Puccini. 

'Terra Baixa', d'Àngel Guimerà i amb la direcció de Carme Porteceli, aterrarà a la capital tarragonina el divendres 24 de març, a les 20 hores. Mentre que dos dies després, el diumenge 26 de març, es podrà gaudir de 'La faula de l'esquirol', de la Cia. Comediants La Baldufa.

Finalment, en la primera tongada d'espectacles, l'1 d'abril, a les 18 hores, el col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C portarà a l'escenari del Teatre Tarragona el seu circ i el seu humor amb 'Save The Temazo'.
 

Entrades a la venda i sortejos a l'Instagram de TarragonaDigital.com

Les entrades per a tots aquests espectacles es poden adquirir des del passat mes de desembre al web entrades.tarragona.cat. Els preus de cada espectacle són diferents i van des del 8 euros de 'La faula de l'esquirol' fins als 44 euros de 'Madama Butterfly'.

Així mateix, estigueu atents, ja que des de TarragonaDigital.com sortejarem entrades per a alguns d'aquests espectacles a través del nostre compte d'Instagram.
 

Altres activitats del programa

A banda de les representacions al Teatre Tarragona, el programa 'Primavera Tarragona Cultura' inclou activitats complementàries, com formació, xerrades o tastets. En aquest sentit, cal destacar que el dia abans de l'estrena de 'Rojos', el 2 de març a les 18.30 hores, la Cia. Miquel Barcelona oferirà un acte previ amb una representació en format carrer a la plaça del Rei.

El mateix 3 de març, a les 20 hores, també hi haurà una ponència a càrrec de la Cia. Miquel Barcelona. Serà al Teatre Tarragona i portarà el títol de 'Posar cos a la memòria'. L'11 de març, a l'antiga Chartreuse, es podrà gaudir de la dansa de La Latente Cia. amb 'Chartreuse, l’essència amagada'.

El programa també inclou altres activitats, com visites teatralitzades a l'Antic Ajuntament, actuacions musicals, tallers i jocs, entre d'altres. Tota la programació de la temporada 'Primavera Tarragona Cultura' es pot consultar al següent enllaç.