EN DIRECTE

🔴 La vaga del sector químic, a l'espera d'una manifestació massiva aquesta tarda

Arriba a Ocine Les Gavarres una nova entrega de 'Sessió Nadó'

Aquesta original proposta, en marxa des del 2017, concilia oci familiar i primera infantesa amb el gaudi del setè art
Diversos cotxets a la cua de les taquilles | Laia Solanellas

 

 

Cine i bebès es tornen a donar la mà a Ocine Les Gavarres. Dimarts, 10 de setembre, el cinema tarragoní viurà una sessió atípica i entranyable, un clàssic que, des de 2017, omple Les Gavarres de cotxets, alegria i famílies.

 

Després de l'èxit d''El Rey León', al mes d'agost, ‘Mascotas 2’ és ara el film protagonista d'una nova entrega de ‘Sessió Nadó’, l’original proposta que concilia oci familiar i primera infantesa amb el gaudi del setè art.

 

 

 

L'oportunitat de no renunciar al cinema

Josep Eduard Príncep, gerent d’Ocine les Gavarres, explicava a TarragonaDigital que «ho vam començar com un experiment i ha funcionat. Per a unes quantes famílies tarragonines, la 'Sessió Nadó' és l’oportunitat de no haver de renunciar al cinema i de poder-hi anar sense desatendre els seus nadons».

 

Una sala tènuement il·luminada, per si cal buscar aquell xumet extraviat, un so més baix —a 60 decibels, aproximadament—, aparcament per a cotxets i porta nadons, i mobilitat total pel recinte, per alletar o atendre qualsevol necessitat dels bebès, són algunes de les comoditats i particularitats que ofereix aquesta gran experiència.

 

Dimarts, 10 de setembre, a les 17.45 hores

Dimarts, 10 de setembre, a tres quarts de sis de la tarda, torna ‘Sessió Nadó’, un moment ben especial destinat a infants de 0 a 1 anys i els seus acompanyats. Els bebès, evidentment, hi entren gratis i el preu de l’entrada per als adults és de 6 euros.

 

Imatge del cartell promocional de la 'Sessió Nadó' del mes de setembre | Ocine