El musical de Queen arriba en versió karaoke a Ocine Les Gavarres

Ocine Les Gavarres comença les seves Matinals Nadalenques aquest diumenge dia 23. Cada dia, les millors pel·lícules d'estrena a les 12 del migdia i a preu reduït.
La pel·licula recrea la mítica actuació de Queen al 'Live Aid' | Cedida

 

 

Una de les pel·lícules que més èxit ha tingut a les sales tarragonines durant aquesta tardor ha estat el musical inspirat en una de les bandes més importants de tots els temps i amb un dels vocalistes més carismàtics de la història, Queen i Freddie Mercury. La pel·lícula ja s'ha convertit en el biopic musical que més diners ha recaptat a tot el món, amb més de 600 milions de dòl·lars des de la seva estrena el dia 31 d'octubre.

 

La pel·lícula que repassa la trajectòria de Queen des dels seus inicis fins al mític concert Live Aid de 1985 encara es pot veure a les sales d'Ocine de Tarragona. Aquest dijous dia 27, però, el passi que s'hi farà a partir de les 19:30 té un component especial i que encantarà als seguidors més fanàtics de la banda: es tracta d'una versió Sing Along és a dir en versió karaoke. Això vol dir que la pel·lícula, que inclou nombroses i conegudíssimes peces de la banda, des del 'Somebody to love' al 'Bohemian Rhapsody' passant per l''I Want to break free' o 'Radio Ga Ga' entre moltes d'altres, es podrà veure amb normalitat però a les parts cantades el so el posarà el públic més atrevit que vulgui demostrar les seves dots vocals o senzillament passar una bona i entretinguda estona cantant les cançons de la banda. Les entrades per aquesta experiència única ja són a la venda.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La festa del cinema continua a bon ritme | delCamp.cat
 

Matinals nadalenques a preu reduït

 

Com cada any per aquestes dates Ocine Les Gavarres ofereix la possibilitat d'anar al cinema cada dia al migdia i de fer-ho a preu reduït, amb entrades a 5,90€. La iniciativa consisteix en programar també les millors estrenes d'aquestes dates - Arriben 'Mary Poppins', 'Aquaman' i 'Spiderman: un nuevo universo' com a plats forts d'aquestes dates, a més de totes les històries que ja són en cartell - 'Ralp Rompe Internet', 'El Grinch' o 'Superlópez', entre moltes d'altres - cada dia durant aquestes festes nadalenques a les 12 del migdia, en sessió matinal ideal per a anar-hi en família o amb els amics i aprofitar així el temps de vacances escolars i els molts dies festius que hi ha durant les properes setmanes. El dia de Nadal, el dia 1 de gener i el dia de Reis, el diumenge 6, són els tres únics dies en què no hi haurà matinal de cinema.