La segona part de 'Mascotas', estrena destacada de la setmana als cinemes

'Mascotas 2' i 'Historias de miedo para contar en la oscuridad' es sumen a les pel路l铆cules en cartellera al multisales de Les Gavarres

Setmana interessant pel que fa a estrenes cinematogr脿fiques a Ocine. Segon cap de setmana d'agost, temporada alta pel que fa als cinemes i especialment aquest 2019 amb Disney posant tota la carn a la graella i amb un rei lle贸 que est脿 assolint impressionants xifres de taquilla a tot el m贸n, s'afegeixen noves pel路l铆cules a la cartellera.

 

  

Precisament 'El rey Le贸n' ser脿 el protagonista de la nova sessi贸 nad贸 que Ocine Les Gavarres ha programat pel pr貌xim dimarts 13 d'agost a partir de les 17.45 de la tarda. Recordeu que cada segon dimarts de mes, els pares i mares amb nens petits teniu una nova ocasi贸 d'anar al cinema en fam铆lia i amb els vostres nadons a preu redu茂t i amb totes les facilitats i comoditats per compartir l'experi猫ncia d'anar al cinema amb els m茅s petits de la casa.

  

  

Aquestes s贸n les pel路l铆cules que podreu veure a partir de divendres 9 d'agost:

 

Estrenes de la setmana

1 'Amor a segunda vista'

La comèdia romàntica francesa és un gènere en si mateix i parteix d'unes premisses argumentals força típiques i situades en llocs molt comuns però puja de nivell gràcies al guió i a les interpretacions. Amb aquesta història dirigida per Hugo Gélin en tenim un nou exemple. Un escriptor conegut que viu amb la seva parella s'aixeca un bon dia en una altra vida. És una persona anònima i la seva dona ja no el reconeix sinó que és una pianista d'èxit a punt de casar-se amb un altre home. El protagonista haurà de fer tot el possible per reconquerir el seu cor i recuperar el temps perdut.

3 'Un verano en Ibiza'

Christian Clavier té en la comèdia la seva especialitat i aquí, per amor a la seva xicota, es veu obligat a organitzar unes vacances a Eivissa que inclouen els seus insuportables 'fillastres' adolescents. La pel·lícula no és res de l'altre món perquè està plagada de tòpics i de gags bastant previsibles, els típics de contraposar un home tranquil, ordenat i de costums fixos enmig de l'illa de la festa non-stop. Es deixa veure, però.

4 'Historias de miedo para contar en la oscuridad'

Adaptació d'una saga de novel·les de terror pensades per un públic infantil que dirigeix André Øvredal (La autopsia de Jane Doe') i que produeix Guillermo del Toro. Compta entre el repartiment amb l'espanyol Javier Botet – especialitzat a interpretar monstres i personatges similars – i explica la tenebrosa història d'un grup d'amics que descobreix una mansió abandonada i un llibre misteriós. Les històries que hi ha escrites i que s'hi llegeixen es converteixen en reals. Inexplicablement, els adolescents protagonistes són també els protagonistes de les pàgines d'aquest llibre. Tot i que els llibres anaven destinats al públic infantil, no aneu al cinema amb criatures que estem parlant de terror en majúscules. Guillermo del Toro ja prepara una segona part.

5 'Mascotas 2'

Hi ha pel·lícules realment entranyables i que sobresurten de la resta per la seva originalitat i humanitat. 'Mascotas' va ser una d'elles, ja que ens endinsava de forma molt simpàtica però realista en la vida quotidiana de les mascotes que tenim a les cases oferint-nos una visió sobre el fet que possiblement no estan tan bé com ens pensem i de com podria ser la seva vida quan no som a casa. En aquesta segona entrega de la saga, el terrier Max pateix canvis emocionals doncs la seva propietària ha estat mare d'un nen i això li provoca certs desajustos. A teràpia coneixerà altres 'pacients' animals amb problemes. Tot plegat igual d'amable, divertit i apte per a tots els públics.
 

M茅s not铆cies de la categoria Cartellera