'Detective Pikachu' i 'Los hermanos Sisters' estrenes destacades al cinema de Tarragona

Repassem tot seguit les estrenes que arribaran aquest divendres 10 de maig a la cartellera tarragonina d'Ocine.

 

A més de les pel·lícules noves que podreu veure a partir de divendres, el pròxim dimarts 14 a partir de les 17:45 arriba una nova Sessió Nadó amb la projecció de 'Vengadores: Endgame'. Per altra banda, dos dies més tard, el dijous dia 16 a les 20:15, el cicle 'Opera&Ballet porta a Ocine Les Gavarres La Traviata de Verdi, en directe des del Teatro Real de Madrid.

 

Recordeu que podeu consultar els dies i hores de les sessions i també comprar les entrades online per a la pel·lícula que us agradi veure directament a la seva web, on també trobareu promocions i descomptes diversos, així com informació general de les pel·lícules i de les estrenes que vindran. 

Les estrenes del 10 de maig de 2019 a Ocine

1 'Los hermanos Sisters'

El western torna a estar de moda i aquesta setmana n'arriba un exemplar d'aquells que no us podeu deixar perdre. Es tracta de la nova pel·lícula de Jacques Audiard ('Un profeta') que protagonitzen dues bèsties de la interpretació, John C. Reilly i Joaquin Phoenix, secundades per un altre dels actors més interessants de Hollywood, Jake Gyllenhaal. Ambientada l'any 1850, dos germans, Charlie i Eli Sisters (Joaquin Phoenix i John C. Reilly) viuen en un món salvatge, en plena febre de l'or. Bandolers amb les mans tacades de sang, un d'ells somia a portar una vida normal mentre que l'altra vol seguir com a bandoler. Les circumstàncies posaran a prova el vincle i la lleialtat entre ells. Tots els elements del gènere, tractats amb gràcia, intensitat i solidesa argumental fan d'aquesta proposta una molt bona pel·lícula que ha captivat crítica i públic.

3 'Detective Pikachu'

Basada en el fenomen mundial dels Pokemon però adaptat a una trama més juvenil, d'investigació i acció per captar un públic ampli però no gaire definit, més enllà dels fans del Pikachu. El Pokémon protagonista i un humà es poden comunicar i comencen una aventura per descobrir la desaparició del pare del noi protagonista. Dirigeix Rob Letterman ('Pesadillas', 'Los viajes de Gulliver', 'Monstruos contra alienígenas') i protagonitzen Ryan Reynolds i Suki Waterhouse. Hi apareix també Rita Ora. En línies generals, no deixa de provocar certa vergonya aliena que un peluix groc i simpàtic tingui la veu i l'actitud d'un detectiu dur i agosarat però vaja... pot distreure el públic menys exigent.

4 'Timadoras compulsivas'

Anne Hathaway fa sempre millor paper en comèdia que en drama. Aquí ho demostra novament fent tàndem amb Rebel Wilson en el paper de dues estafadores, Hathaway l'experta, Wilson, l'aprenent, que viuen molt bé escollint les seves víctimes - masculines sempre, naturalment - i enganyant-les amb subtilesa i desplegant tots els seus encants. Wilson ho té una mica més complicat i està en fase d'aprenentatge però juntes protagonitzen una entretinguda i prou divertida comèdia.

5 'De la India a París en un armario de Ikea'

Des de França ens arriba aquesta comèdia sobre Aja, un jove que sobreviu a l'Índia gràcies al seu enginy i picardia. Un bon dia decideix viatjar a França i, com que té pocs recursos, decideix passar la nit a un Ikea on coneix a Marie. Però les seves esperances sentimentals desapareixen quan queda tancat en un armari i és enviat a l'estranger on les coses es complicaran però serviran perquè pugui donar el millor de si mateix al món.