Christian Bale s'engreixa 18 quilos per protagonitzar 'El vicio del poder'

A més de les estrenes de divendres, arriba una nova entrega dels espectaculars documentals sobre art 'Los grandes del arte en el cine'

Repassem tot seguit les estrenes cinematogràfiques previstes per aquest divendres 11 de gener a les sales d'Ocine de Tarragona:

  

'Asterix: el secreto de la poción mágica' 

Asterix és un personatge que al cinema sempre ha funcionat molt bé. Ja sigui en les versions de dibuixos animats com en les de personatges reals, amb l'inigualable Gerard Depardieu en el paper d'Obelix, les pel·lícules d'aquest duet de la Gàl·lia han tingut èxit i seguiment entre el públic familiar. Ara tornen les seves aventures però en versió animada i amb la fórmula secreta de la poció màgica que només el druida Panoramix coneix i que vol transmetre a algú de confiança. Aventures pels més petits de la casa que mantenen l'essència i el to de les seves predecessores.

'Atardecer' 

'Atardecer'
'Atardecer' | Cedida

 

Lászlo Nemes va impactar Europa fa tres anys amb 'El hijo de Saul', una angoixant mirada a l'holocaust nazi des d'un llenguatge cinematogràfic original i colpidor. Ara arriba amb aquest drama ambientat a Budapest l'any 1913. Irisz Leiter torna a la seva ciutat amb 20 anys i esperant poder treballar a l'antiga fàbrica de barrets dels seus pares. La guerra imminent, els secrets del passat i un germà que no sabia que tenia la situaran en una densa espiral de tensió i tragèdia.

'El gran baño'

'El gran baño'
'El gran baño' | Cedida

 

Del drama a la comèdia francesa – aquesta sí- gran triomfadora de l'any al país veí. Recordeu 'Full monty'? Doncs vindria a ser el mateix però amb un equip masculí de natació sincronitzada que gairebé sense pensar-ho i per error es veu a punt de competir internacionalment. Rialles, entreteniment, una factura impecable i un vessant humà molt destacable fan d'aquesta pel·lícula dirigida per Gilles Lellouche una delícia per passar una bona estona.

'El vicio del poder'

Candidata a unes quantes nominacions als Oscar, Adam McKay és el responsable d'aquest biopic polític sobre Dick Cheney, un buròcrata de Washington que va acabar convertint-se en l'home més poderós del món com a vicepresident dels Estats Units durant el mandat de George W. Bush. Si us va agradar 'La gran apuesta' us encantarà aquesta història els principals atractius de la qual són els actors i actrius protagonistes: Christian Bale sobrepassat de quilos, Amy Adams, Steve Carell o Sam Rockwell. El ritme de la història i el to crític però amb rerefons còmic també hi aporten el seu granet de sorra.

'Todos los caminos'

'Todos los caminos'
'Todos los caminos' | Cedida

 

L'hiperpresent Dani Rovira protagonitza aquest documental dirigit per Paola García Costas i que pretén fer més visible la síndrome de Rett, una malaltia rara i invisible. Rovira, el pare d'una nena afectada per aquesta malaltia i dos amics més recorreran més de 1.500 quilòmetres en bicicleta des de Barcelona fins a Roma en un viatge físic però també emocional i ple de significat per als afectats per aquesta malaltia. Aquí Rovira demostra la seva part més humana i compromesa amb la societat i que Ocine aposti per estrenar aquest documental a Tarragona, mereix sens dubte, un fort aplaudiment.