'Wild Rose', 'Annabelle 3' i 'Lo nunca visto', estrenes destacades de la setmana a Ocine

Aquest 2019 ens està donant un estiu cinematogràficament molt potent i carregat de pel·lícules que, si encara no heu vist, us encantaran. Cadascuna dins el seu gènere i amb la seva particular història però totes molt atractives per ser gaudides a la pantalla gran.

  

Entre els títols que poblen ara mateix la cartellera i que no defrauden gens hi trobem històries tan variades com 'Godzilla: Rey de los Monstruos - en ATMOS és impressionant -, 'Spiderman: Lejos de casa', 'Aladdin', 'Toy Story 4''John Wick 3', 'Rocketman', o 'Toy Story 4'. Grans pel·lícules totes elles que podeu veure a les vostres sales OCINE, a preu reduït amb la Targeta Ocine Fidelity Plus i en versió original els dimarts a la tarda.

  

A aquesta cascada de bon cinema per tota la família, aquest divendres 12 de juliol es sumen a la cartellera les següents pel·lícules.

Estrenes de la setmana

1 'Annabelle vuelve a casa'

Tercera entrega de la terrorífica nina Annabelle, escrita pel guionista d'IT (que també tindrà segona part aquest 2019) i de 'La Monja' i que s'emmarca dins de l'univers Expediente Warren que tan bé ha funcionat (i segueix funcionant) a taquilla (amb uns costos de producció relativament baixos).

El matrimoni Ed i Lorraine Warren tenen tots els objectes diabòlics i embruixats tancats i amagats perquè no causin cap mal. Principalment la nina Annabelle, tancada en una vitrina beneïda per un capellà. Les amigues de la filla del matrimoni però no podran estar-se d'intentar descobrir què hi ha darrere la porta del soterrani de casa dels Warren. El mal més ferotge i devastador tornarà a estar lliure i amb les nenes com a objectiu diabòlic. Pels amants del gènere i els seguidors de la saga.

3 'La vida sense Sara Amat'

Premi de crítica i públic al BCN Film Festival, aquest drama ambientat en un poble de muntanya on una nena complicada i rebel, la Sara Amat, desapareix de casa durant unes vacances d'estiu. Pep és un adolescent enamorat d'ella i que ha de mantenir un secret que tenen en comú mentre la família i el poble s'aboquen en trobar-la així com la Guàrdia Civil.


Primer llargmetratge de Laura Jou, 'coach' de nens actors que s'endinsa en els estius de l'adolescència, els del primer petó, els anys 80, els records del poble... Una pel·lícula rodada sense guió i sota la batuta d'una experta en rodar amb nens i en extreure'n el millor sense els mètodes convencionals darrere la càmera. El resultat una pel·lícula inspiradora que evoca, salvant les distàncies, en una interessant mescla entre 'Estiu 1993 i 'Pa Negre'. La pròxima pel·lícula de Jou estarà produïda per J.A. Bayona.

4 'Lo nunca visto'

El cinema espanyol sap esprémer molt bé la comèdia costumista i d'embolics amb trames originals i que reflecteixen molt sovint, i malgrat les rialles i els gags a l'engròs, les realitats que ens envolten. Aquí ens situem en un poble de muntanya que està a punt de perdre serveis bàsics pel despoblament. Arran d'una forta nevada, apareixen al poble quatre immigrants africans desorientats que busquen quedar-se a Espanya a qualsevol preu. Això serà un pretext per revitalitzar la població i augmentar el cens. Carmen Machi, Pepón Nieto o Jon Kortajarena, entre d'altressón el reclam davant de la càmera.

5 'Serenity'

Thriller psicològic amb Matthew McConaughey i Anne Hathaway al capdavant. Ambientat en un entorn marítim, el passat del pescador Baker Dill torna al present quan la seva exdona apareix demanant-li ajuda per ella i pel fill que tenen en comú. El director Steven Knight hi ha inclòs referències als clàssics del noir dels anys 40 i 50 i ha intentat un relat més enllà del thriller convencional. El to de tot plegat però sona a pel·lícula que ja hem vist i que s'emmarca en els tòpics del gènere.

6 'Wild Rose'

Atenció a aquesta història perque té pes per diversos motius: Descobrireu Jessie Buckley, una actriu i cantant irlandesa que ha guanyat un Bafta, participat en teatre i sèries britàniques ('Chernobyl') i que ara fa el salt al cinema. Amb Wild Rose tindríem una versió britànica de 'Ha nacido una estrella' i podria ser que suposés per Buckley el que ha suposat l'altra per Lady Gaga, aquí en versió country. Jove conflictiva, mare soltera de dos fills petits i amb una especial sensibilitat i talent per la música. Somnis, misèries, renúncies, sentiments, una d'aquelles pel·lícules que podrien donar agradables sorpreses en els pròxims mesos.

7 'Un amor imposible'

França sempre ha tingut l'habilitat per anar un pas més enllà en les històries emocionals, afegint dosis extres de sentimentalisme, crueltat, dolor, passió o enamorament als arguments. Aquí explora un triangle familiar en dos temps. En un primer moment veiem la relació d'un jove parisenc culte i aburgesat que s'enamora d'una humil noia de poble a la qual abandona amb un nadó de pocs mesos i menyspreant-la de males maneres. Quan la nena és adolescent, redescobreix el seu pare que la captiva des de la intel·lectualitat i la cultura parisenques, coneixements que des del poble i amb la seva mare, mai ha tingut accés. Cinema amb base literària que retrata les dificultats de tota una vida, en clau de gènere i amb una destacada Virginie Efira com a protagonista.

7 'Apolo 11'

L'arribada de l'home a la Lluna està d'aniversari doncs es va produir fa 50 anys aquest mes.  La proesa va quedar registrada en milers d'hores enregistrades que ara s'han restaurat digitalment i comprimit en un documental dirigit per Todd Douglas Miller que narra amb imatges reals aquella espectacular aventura que va suposar un pas enorme per la humanitat. El material que es podrà veure en aquest documental entre els dies 16 i 20 de juliol a la sala 6 d'Ocine Les Gavarres ha estat facilitat per la NASA. Una producció espectacular i una ocasió única de veure-la a la gran pantalla.

"CINEMA: Spiderman, protagonista d'aquest juliol a Ocine Les Gavarres" "🎞CINEMA:' Matrix' i 'Muñeco Diabólico' celebren l'aniversari tornant al cinema"