Matt Damon a la pel·lícula Le Mans 66

'Le Mans 66', la batalla sobre l'asfalt de Ford i Ferrari arriba als cinemes de Tarragona

Fem una ullada a les estrenes cinematogràfiques que arriben a les pantalles d'Ocine aquest divendres 15 de novembre de 2019.

A més de les novetats a la cartellera, destaquem que aquest pròxim dissabte acaba el cicle CINC de cinema infantil en català amb la projecció d'Angry Birds 2: La pel·lícula. Amb aquesta aventura acaba l'edició de tardor 2019 d'aquest cicle que ha apropat el cinema en català a les famílies tarragonines. El preu de l'entrada és de 4,20€.

També és remarcable el documental que es podrà veure avui al vespre sobre la cantant Shakira qui, després d'uns anys poc productius i amb problemes físics i personals s'ha proposat ressorgir de nou i retornar a la primera fila del panorama artístic mundial. Amb  'El Dorado World Tour',  que es podrà veure en una sessió única avui a les 20:00 ens endinsarem en una gira inoblidable a través de la gran pantalla, amb imatges del backstage dels concerts i un fil conductor narrat per la mateixa Shakira. El Dorado World Tour va passar per 22 països davant de gairebé un milió de persones però es va acabar de sobte a causa d'una hemorràgia en una corda vocal.